Elverum-hordene på vei mot Oslo

Klokka 11.30 forlot 13 busser stinne av Elverum-supportere parkeringsplassen utenfor Terningen Arena. Destinasjon: Cupfinalen 2018.

DEL

Rundt 600 Elverum-supportere hadde tatt plass i de 13 bussene som satte kursen for Oslo klokken 11.30 lørdag formiddag.

SJEFEN SJØL: Ola Norstrøm er sjef for Taiga'n, og selvsagt mer enn klar for cupfinalen i Oslo Spektrum.

SJEFEN SJØL: Ola Norstrøm er sjef for Taiga'n, og selvsagt mer enn klar for cupfinalen i Oslo Spektrum. Foto:

- Bussene er fulle, og nå er vi klare for avreise, konstaterte supportersjef Ola Norstrøm like før kolonnen beveget seg ut fra parkeringsplassen.

- Nå blir det litt servering på bussen, og så er vi klare for å holde trøkket oppe resten av dagen, lover Taiga'n-sjefen, som tror han får med seg ytterligere 1.400 elverumsinger for å lage liv i Oslo Spektrum senere lørdag.

Vinner Elverum cupfinalen, blir Morten Nergaard historisk 

- Når vi kommer fram til Oslo, parkerer vi i en sidegate og så går vi i tog ned til Scotsman. Det kommer til å synes at det er elverumsinger i byen i dag, fastslår Norstrøm.

I Oslo kommer Elverum-supporterne altså til å samle seg på puben Scotsman, før det blir felles avmarsj til Spektrum kl. 17.00.

Men til tross for at det er lagt opp til mye moro utover dagen, er selvsagt rosinen i pølsa for de hvite hordene herrefinalen mellom Elverum og Halden som starter kl. 19.00.

- Jeg tror begge lags keepere kommer til å stå godt i dag, og dermed tipper jeg at det ikke blir så mange mål. Mitt tips er at Elverum vinner 27-25, sier supportersjefen.

NB! Følg med på ostlendingen.no utover dagen for det siste og viktigste om cupfinalene 2018.

Artikkeltags