Elverum med komfortabel seier over Falk Horten

VANT: Magnus Fredriksen gikk fra Falk Horten til Elverum før denne sesongen. Onsdag kveld vant han mot gamle lagkamerater.

VANT: Magnus Fredriksen gikk fra Falk Horten til Elverum før denne sesongen. Onsdag kveld vant han mot gamle lagkamerater.

Elverums håndballherrer skal på papiret være langt sterkere enn Falk Horten. Og det viste seg også på parketten da Apelgrens menn møtte Johnny Jensens elever i en treningskamp onsdag kveld.

DEL

Kveldens treningskamp mot Falk Horten var en del av avtalen som ble inngått da den tidligere Falk-spilleren Magnus Fredriksen signerte for Elverum i vår.

LES OGSÅ: Måtte kjøpe stortalentet ut av Falk Horten-kontrakten

Kampen endte til slutt med syvmålsseier til Elverum (23-30), etter en forestilling Michael Apelgren beskriver som taktisk god, men som manglet litt når det gjelder innstilling.

- Jeg forventer ikke at det lyser innstilling av oss midt i august. For meg er det viktigere at vi setter spillet slik vi ønsker og at vi gjennomfører en god kamp rent taktisk. Jeg synes vi begynner å se framgang i det vi jobber med, og at grunnmuren begynner å ta form. Det betyr igjen at vi kan begynne å pille på detaljer, så dette var definitivt en kvittering på at det vi har jobbet med over tid begynner å sitte, oppsummerer Apelgren.

Og Elverum-treneren forventer at innstillingen vil øke mange hakk når de neste treningskampene står for tur i Frankrike om halvannen uke.

- De kampene i Frankrike har egentlig ikke treningskamp-karakter, så jeg forventer og regner med at vi kommer med en helt annen innstilling og et bedre trykk der, konstaterer svensken.

Falk Horten - Elverum 23-30 (10-16)
Treningskamp
Elverums lag: Vegard B. Øien, Stiven Thorsteinsson (1), Nikolaj Mehl, André Lindboe (5), Kristian Krag Ørsted (4), Håkon Ekren (1), Tine Poklar (2), Jonas Burud (1), Magnus Fredriksen (2), Richard Hanisch (5), Kevin Gulliksen (5), Didrik Linderud, Thráinn Orri Jónsson (4)

Artikkeltags