Elverums semifinalemotstander er klar

NYE TIDER: I fjor spilte Thomas Solstad for Halden i cupfinalen. I år skal han møte Halden i semifinalen som Elverum-spiller.

NYE TIDER: I fjor spilte Thomas Solstad for Halden i cupfinalen. I år skal han møte Halden i semifinalen som Elverum-spiller. Foto:

Det blir reprise på fjorårets cupfinale allerede i semifinalen for Elverums del. For i neste runde venter Halden i Remmenhallen for Thomas Solstad & co. Solstad spilte for øvrig cupfinalen for Halden i fjor. I år må han slå ut tidligere lagkamerater for å innfri drømmen om en ny tur til Oslo Spektrum.

DEL

Etter at Sander Øverjordet og Haslum regelrett herjet med Drammen i blåtrøyenes egen storstue i kveld - i en match bæringene til slutt vant hele 32-27, var det duket for trekning av semifinaler i cupen.

Som kjent avanserte Elverum videre til semfinalene allerede onsdag, da Sebastian Henneberg & co. slo ut 1. divisjonslaget Kristiansand med sifrene 29-25.

I bollen med kuler lå det dermed fire lag: Elverum, Haslum, FyllingenBergen og Halden.

Elverum har møtt samtlige lag i cupfinaler før, men har faktisk kun vunnet motett av dem. Den seieren kom mot Halden (i fjor). Det siste tapet kom mot Haslum i 2016, og et av de verste nederlagene kom mot FyllingenBergen i 2012 i en målfattig affære som endte 22-19.

Og da kulene ble trukket, ble det klart at det er duket for en reprise på fjorårets cupfinale allerede i semifinalen for Elverums del. Halden fikk fordelen av hjemmebane, og dermed blir det en tur til Remmenhallen for Michael Apelgren & co.

I den andre kampen møtes FyllingenBergen og Haslum.

Spilldato er foreløpig ikke bestemt.

Artikkeltags