Gigantoppgjør i Orlen Arena

MONSTEROPPGAVE: Magnus Fredriksen og Elverum Håndball tapte knepent med to mål for Orlen Wisla Plock på hjemmebane. Kan de ryste gruppefavoritten i Orlen Arena?

MONSTEROPPGAVE: Magnus Fredriksen og Elverum Håndball tapte knepent med to mål for Orlen Wisla Plock på hjemmebane. Kan de ryste gruppefavoritten i Orlen Arena?

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdagens kamp mot gruppefavoritt Wisla Plock, blir en monsteroppgave for Elverum Håndball. Men med fire strake mesterligaseire på rappen, er det håp om poeng også mot det polske storlaget.

DEL

Wisla Plock fikk en forrykende start på årets Champions League, og knuste både Wacker Thun og Riihimäen Cocks - samt at de slo Elverum i Terningen Arena med to mål.

Etter tre spilte runder hadde altså polakkene seks poeng, og så ut til å seile lekent gjennom gruppespillet.

Men så begynte den polske storheten å vakle.

Motsatt formkurve

Wisla Plock tapte mot både Ademar Léon og Dinamo Bucuresti på bortebane - og da bunken ble snudd, maktet de bare å slå nevnte Dinamo med ett mål på hjemmebane.

Elverum på sin side har hatt motsatt formkurve.

Etter en tøff start med tap både for Dinamo Bucuresti og Wisla Plock, har Michael Apelgrens menn tatt åtte poeng og full pott på de siste fire matchene.

Dermed står Wisla Plock og Elverum med nøyaktig like mange poeng før de møtes til gigantoppgjør i Orlen Arena lørdag kveld.

Beryktet arena

Og det er ingen tvil om at Elverums hardkjempene mannskap går inn i løvens hule.

Orlen Arena tar 5.467 tilskuere, og er kjent for å ha en fantastisk ramme rundt sine kamper. Og selv om polakkene har hatt litt startproblemer med å trekke folk til årets mesterligamatcher, er publikumstallet sterkt stigende.

I forrige runde var det 3.000 på tribunene for å se kampen mot Dinamo Bucuresti. Det er ingen grunn til å tro at oppmøtet ikke vil være minst like bra når det nå virkelig begynner å dra seg til i gruppe D.

Kun to poeng skiller fra 1. til 4. plass, og dermed kjenner nok gruppefavorittene fra Polen godt på presset om å vinne mot Elverum.

Michael Apelgrens menn på sin side, har råd til å tape mot Wisla Plock, men har enormt mye å tjene på å ryste storlaget på bortebane.

Hvem som trekker det lengste strået, finner vi ut lørdag kveld.

Du følger kampen kast-for-kast via vår tekstlive på ostlendingen.no fra kl. 18.00. Der finner du også kampreferat, intervjuer og reaksjoner fra Elverum Håndball-leiren!

Artikkeltags