Halden Topphåndball leier Elverum-spiller

TIL HALDEN: Alexander Mitrovic leies ut til Halden Topphåndball kommende sesong.

TIL HALDEN: Alexander Mitrovic leies ut til Halden Topphåndball kommende sesong. Foto:

Halden Topphåndball har inngått en avtale med Elverum om å leie Alexander Mitrovic kommende sesong.

DEL

Alexander Mitrovic kom til Elverum før 2017/18-sesongen, da han ble hentet fra St. Hallvard. Mitrovic imidlertid hjemmehørende i Hedmark, og har vokst opp på Tynset.

Etter to sesonger i Elverum, der det har blitt mye spill i 2. divisjon og noen innhopp på A-laget – leies han nå ut til Halden Topphåndball.

– Mitrovic har tatt veldig bra steg det siste året, og han trenger utfordringer utover å spille i 2. divisjon. Derfor mener vi Halden er et veldig riktig steg for ham. I avtalen ligger det også en klar forutsetning om at han skal få spilletid, sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer til Østlendingen.

– Jeg gleder meg veldig. Halden er en bra klubb, med ambisjoner og med en spillestil som bør passe meg bra. Jeg har store ambisjoner som håndballspiller, og er sikker på at en sesong i Halden – med mye spilletid i eliteserien – vil være bra for egen utvikling, sier Mitrovic til HA-Halden.

I Halden får Mitrovic mulighet til å spille eliteseriehåndball, og etter alt å dømme bytter han plass med en Elverum-gutt som allerede har vært på utlån i klubben denne sesongen: Sander Linderud.

– Det er ikke helt bestemt ennå, men pr. nå er Sander Elverum-spiller neste sesong, bekrefter Myhre, og legger til:

– Sander har vært veldig fornøyd med sitt opphold i Halden, og har vært en bra referanse for oss når vi nå skal leie ut Mitrovic.

Alexander Mitrovic signerte nylig en kontrakt som binder ham til Elverum Håndball i to år til, men det første året skal han altså spille i Halden.

Som håndballspiller hentes den venstrehendte bakspilleren til Halden for å erstatte høyreback Gabriel Setterblom, som skal spille for Kolstad i Trondheim neste sesong.

– Man kommer til et punkt der man ser at spilleren er for gode til å sitte på benken, eller ikke være med på kamper med A-laget. Da valgte vi denne løsningen for Alexander, og så for vi se hvor han står om et år, avslutter Nils Kristian Myhre.

Artikkeltags