Gratulasjonene, både fra håndball-eksperter og konkurrenter i hjemlig liga, strømmer inn på sosiale medier etter at Elverum Håndball søndag kveld kvalifiserte seg for gruppespillet i Champions League.

TV2-kommentator Harald Bredeli var førstemann til å gratulere hvittrøyene på Twitter søndag kveld: "Gratulerer @ElverumHandball. Klare for gruppespillet i Champions League. 6 år siden norsk herrelag var der. @SteffenStegavik stor i kveld.

Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno slang seg også på blant gratulantene: "Grattis til @ElverumHandball med plass i @ehfcl #brafornorskherrehåndball".

Christian Spanne, Drammen HK: "Gratulerer @ElverumHandball !"

Camilla Herrem, landslagsspiller: "Gratulere så mye med CL plass @ElverumHandball. Dette blir magisk"

Daniel Birkelund, trener Falk Horten: "Grattis @ElverumHandball - klare for @ehfcl Bra! Viktig for norsk herrehåndball".

Randi Gustad, TV2-ekspert: "Herlig, @ElverumHandball ! Utrolig gøy med norskt lag i gruppespillet i Champions League! #veluxehfcl".

Sandefjord Håndball: "Gratulerer til @ElverumHandball med Champions League-plass! Viktig og morsomt for norsk håndball".

Sebastian Barthold, Haslum: "Er vel på sin plass å gratulerer @ElverumHandball og ønske dem lykke til med CL-avansement. Bra for norsk håndball".

Håndballforbundet: "Gratulerer til @ElverumHandball med plass i Champions League. Går inn i gr D og møter flere gamle kjente".

Andreas Gjeitrem, FyllingenBergen: "Elverum til CL. Bra for norsk håndball. Fått en grei gruppe også, spennende å se hvor langt det kan gå".

Stian Gomo, trener Kolstad: "Gratulerer @ElverumHandball". "@SteffenStegavik og @Nordberg10 ha godt av 1 og 2 år i @KolstadHandball".

Simen Kroken, Nøtterøy: "Utrolig artig med @ElverumHandball i CL ! Gratulerer til guttan og byen".

Stig Nygård, TV2: "Gøy med @ElverumHandball i Champions League. Var på tide vi fikk et norsk herrelag med igjen. Kom i en gruppe de ikke er sjanseløs også".

Michael Thon, eks Elverum-spiller: "Gratulerer @ElverumHandball! Det er så deilig ass. Hvis ikke @SteffenStegavik er innom lændsen i løpet av sesongen er Christian slæsk:)".

Frode Scheie, daglig leder Drammen HK: "Gratulerer til @ElverumHandball med Champions League spill for første gang i klubbens historie. Stort for klubben og glimrende for norsk håndball".

Dag Vidar Hanstad, eks Elverum-spiller, professor ved NIH: "Hedmark ruler i Champions League! @StorhamarHockey og @ElverumHandball".

Mathias Kolstad Holm, Drammen HK: "Gratulerer @ElverumHandball ! Kult med et norsk lag i CL igjen".

Kolstad Håndball: "Gratulerer med plass i Champions League, @ElverumHandball! Ekstremt viktig for norsk herrehåndball!"