Har ingenting å spille for, men kampen er likevel viktig

KJEMPER OM 3. PLASS: Michael Apelgren og Elverum tar imot spanske Ademar Leon søndag.

KJEMPER OM 3. PLASS: Michael Apelgren og Elverum tar imot spanske Ademar Leon søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det gjenstår ingenting å spille for, men årets siste Champions League kamp, er likevel viktig. – Vi ønsker å spille ute i Europa i årene som kommer, og da må vi vise at vi har noe der å gjøre, konstaterer Michael Apelgren.

DEL

Gjennom de siste tre sesongene, har Elverum tatt stadig nye steg i Champions League. Søndag kan de sette en ettertrykkelig poengrekord, om de slår et desperat jagende Ademar Léon.

– Vi er allerede stolte av våre 10 poeng. Klarer vi 12, er det helt fantastisk. Det kan faktisk hende at det blir målforskjellen som skiller oss fra avansement. Det sier mye om hvilken prestasjon vi har gjort. Man skal huske på at vi var spådd å havne soleklart sist i gruppen, påpeker Apelgren.

Og med rekordfangst av poeng og heidundrende stemning på tribunene, har Elverum nok en gang lagt inn en meget sterk søknad om en direkteplass til Champions League også neste år.

Dog må sluttspillet her hjemme vinnes først.

– Nå skal vi fokusere på å avslutte best mulig mot Ademar, og det sekundet den kampen er ferdig, skal vi gjøre alt i vår makt for å spille oss til en ny Champions League-høst, konstaterer Elverum-treneren.

NB! Følg Elverum-Ademar Léon kast for kast på Østlendingen.no fra kl. 17.00 søndag!

Artikkeltags