Burud har skrevet under på en ny ettårskontrakt, som gjør han til Elverum-spiller ut 2017/2018-sesongen.

Totalpakken hvittrøyene kom med, var for god til å takke nei til for Oslo-gutten.

– Jeg trives veldig godt i Elverum og har et sportslig tilbud her, som jeg er veldig godt fornøyd med. I tillegg har jeg nå fått meg jobb i byen, og da er totalpakken veldig bra, forteller Burud til Østlendingen.

Både Bækkelaget og Nøtterøy har vist interesse for den venstrehendte 23-åringen. På tampen kom også et tilbud fra den svenske hovedstadsklubben Hammarby.

– Det har jo vært noe interesse her i Norge, og det kom en telefon fra Hammarby også, for ikke så lenge siden. Men da var jeg allerede enig med Elverum og en ny kontrakt. Uansett hadde Elverum det beste tilbudet for meg og jeg ser ingen grunn til å forlate klubben nå.

Burud kan bekle både den høyre backposisjonen og den høyre kantposisjonen. Denne sesongen har han fått mer og mer tillit, og blitt en reell utfordrer til en startplass for de regjerende seriemesterne.

Han mener Elverum er et perfekt sted for å utvikle seg videre som håndballspiller.

– Jeg føler absolutt jeg får sjansen til å utvikle meg her. Treningshverdagen her er veldig bra, det samme gjelder kamphverdagen. De to siste sesongene har vi også fått god matching gjennom spill i Champions League. Det er klart det har betydd mye både for meg og laget, sier Burud, som nå er beredt på å kjempe for et nytt Champions League-eventyr kommende sesong.

Skal det bli en realitet, må sluttspillet vinnes. Sluttspillet kastes i gang med første kvartfinale mot Drammen onsdag.

Elverum er regjerende seriemester, men Burud tror kampen om det gjeveste gullet, blir jevn.

– Det er veldig åpent egentlig. Det kommer til å bli tøft å ta det sluttspillgullet for jeg tror nesten alle kan slå alle. Men vi skal kjempe for det gullet. Det har vi lyst på, sier Burud.