Haslum-stjernene fikk håndball-leksjon av Elverum-talentene

12 MÅL: Simen Holand Pettersen satte inn hele 12 mål i kalasseieren over Haslum onsdag kveld.

12 MÅL: Simen Holand Pettersen satte inn hele 12 mål i kalasseieren over Haslum onsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Elverum-Haslum 41-27) Vi får bare takke for laget Haslum, men nå fortsetter nok festen uten dere. For mens bæringene er over middagshøyden, var Elverums unge stjernegalleri i fyr og flamme.

DEL

Et falmende Haslum kunne ikke hamle opp med et skadeskutt Elverum da lagene møttes onsdag kveld. For selv om Tine Poklar har fått dra hjem til Slovenia for å lege sin brukne nese og Alexander Westby fikk hvile sine forslåtte ribbein, var det lite bæringene hadde å stille opp med mot de svarte og hvite.

Og det var spesielt de yngste stjernene som skinte klarest i Terningen Arena.

Sjekk bare sjueren som avsluttet kampen for Elverum: Jesper Gulliksen, Audun Breen Røragen, Alexander Mitrovic, Simen Holand Pettersen, Jonas Burud, Thrainn Orri Jonsson og Håkon Ekren.

Det er nok tungt å svelge i Bærum.

Kampfakta Elverum-Haslum

Elverum-Haslum 41-27 (19-14)
Terningen Arena
Tilskuere: 1465
Eliteserien håndball, menn
Utvisninger: Elverum 1 x 2 min., Haslum 6 x 2 min.
Rødt kort: Viktor Glatthard (Haslum) (3 x 2 min.)
Dommere: Morten Ropstad Isachsen og Ronny André Hell

Elverums lag: Morten Nergaard, Emil Kheri Imsgard, Jesper Gulliksen - Søren Tau Sørensen, Alexander Mitrovic (2), Simen Holand Pettersen (12), Lukas Sandell (4), Audun Breen Røragen (1), Jonas Burud (1), Håkon Bratvold Ekren (4), Endre Langaas (3), Magnus Fredriksen (5), Jonas Myreng Elverhøy (4), Sigvaldi Gudjonsson (2), Thrainn Orri Jonsson (3)

Tok kommandoen fra start

Elverum tok kommandoen fra start, og selv om Viktor Glatthard, Anders Røe & co. gjorde sitt aller beste for å legge både Simen Holand Pettersen og Elverum-angrepet i bakken, klarte de ikke å stå imot hjemmelagets brede angrepsrekke.

Elverum brukte akkurat sju minutter på å ta seg opp i en tremålsledelse, og det var superreserven Jonas Elverhøy svært delaktig i. To mål fra den høyreiste venstrekanten kom godt med i åpningsminuttene. Og når Simen Holand Pettersen og Lukas Sandell i tillegg fyrte løs fra høyre og venstre, ble det tungt å være gjest i Terningen Arena.

Godt over halvveis i omgangen var det Endre Langaas sin tur til å sette inn et aldri så lite hat trick, og dermed sto det 15–11 til Elverum.

Deretter ble det bare tyngre og tyngre å være Haslum-spiller, og artigere og artigere å aksle Elverum-trøya.

Til pause ledet Elverum med fem mål (19-14).

Og etablerte Haslum-spillere måtte bare tåle å få seg en effektiv leksjon av et ungt Elverum-mannskap.

Dusinet fullt for Holand Pettersen

Magnus Fredriksen, Simen Holand Pettersen og Jonas Elverhøy satte inn til sammen 21 mål, og viste med det at det nå er Elverum som er i besittelse av landets aller største talenter.

At én av dem heter Simen Holand Pettersen er selvsagt ingen overraskelse for Elverum-publikummet. 20-åringen har allerede markert seg i Champions League ved å avgjøre tre matcher i sluttsekundene, men mot Haslum pepret han nettmaskene så til de grader at bæringene bare kunne be om at det skulle ta slutt

20-åringen noterte seg til slutt for hele 12 scoringer.

Og som om det ikke er ydmykende nok å tape mot Elverum – hjelper det sikkert ikke på at det var framtidens helter som sto på banen da nederlaget bare ble større og større for Haslum.

Det var gøy på landet, lekestue og fullstendig overkjøring. Til slutt endte det hele 41-27, i det som nok var det definitive punktum for «El Clásico».

VIDEO: Se kampen i reprise her!

Artikkeltags