Insta-fame, nakenbryting og masse deilig håndballprat med Alexanderne

FERSK PODKAST: Alexanderne er gutter av tiden, og tar selvsagt bilder til sine egne sosiale medier. Slik så besøket i Østlendingens podkaststudio ut fra Alexander Blonz' perspektiv.

FERSK PODKAST: Alexanderne er gutter av tiden, og tar selvsagt bilder til sine egne sosiale medier. Slik så besøket i Østlendingens podkaststudio ut fra Alexander Blonz' perspektiv. Foto:

Etter en vel drøy pause, er vi endelig tilbake med vår håndballpodkast, Elverum i Europa. Med oss i studio hadde vi Alexander x 2 (Westby og Blonz), og vi snakker oss igjennom alt fra EM-bonuser, insta-fame og nakenbryting - til sjakk, vin og kaffe. Og det ble faktisk litt tid til håndballprat også.

DEL

Det har gått nesten tre måneder siden vi satt i vårt podkast-studio sist, men nå er vi altså endelig tilbake med en rykende fersk episode av Elverum i Europa.

Og det var på høy tid, for nå hadde vi særdeles mye å snakke om.

Vi går gjennom kampene mot Barcelona og Flensburg-Handewitt, og er selvsagt også innom Alexander Westbys overgangsnyheter, Blonz' EM-bonus og utrolig mye annet.

Du finner episoden med Blonz og Westby, samt de 10 andre avsnittene de fleste steder hvor podder finnes, men men for enkelhets skyld kan du også gå inn her: PodBean, iTunes og Spotify

Artikkeltags