Langaas-samtalene fortsetter

ELVERUM-AKTUELL: Bodøs Endre Langaas, er aktuell som Elverum-spiller, men nordlendingene ønsker ikke å slippe sin kaptein på billigsalg.

ELVERUM-AKTUELL: Bodøs Endre Langaas, er aktuell som Elverum-spiller, men nordlendingene ønsker ikke å slippe sin kaptein på billigsalg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elverum er fortsatt i forhandlinger med Bodø om en mulig overgang for nordlendingenes Endre Langaas.

DEL

– De har signalisert at det er mulig at de vil slippe ham, men vi synes foreløpig at prisen de forlanger er veldig høy, sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg i EHH til Østlendingen.

Han ønsker ikke å kommentere konkrete summer, men sier det ikke kun står om kontantbeløp.

Sist Østlendingen var i kontakt med Bodø HK, ønsket de ikke å kommentere Langaas-saken. Bodø har imidlertid slitt økonomisk denne sesongen, og har måttet jobbe hardt for å redde klubben fra konkurs.

Elverum på sin side leverte et solid årsresultat, og har også tidligere vist seg villige til å handle spillere. Fra før av er Magnus Fredriksen, Simen Holand Pettersen og Lukas Sandell kjøpt ut av eksisterende kontrakter for å bli Elverum-spillere.

Slik Østlendingen forstår det, ligger nå Langaas-ballen hos nettopp Elverum. Fra før av er det kjent at strekkjempen Aleksander Børresen legger opp etter inneværende sesong.

Elverum åpner for øvrig årets sluttspill-kamper hjemme mot Kolstad kommende søndag, mens Bodø HK skal ut i kvalifiseringsspill om å berge plassen i eliteserien. Nordlendingene møter St. Hallvard i kvalikkampene.

Artikkeltags