Lindboe fortsetter i Elverum

MED VIDERE: André Lindboe fortsetter i Elverum Håndball. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

MED VIDERE: André Lindboe fortsetter i Elverum Håndball. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

Artikkelen er over 2 år gammel

Gladnyhet for håndballfansen: André Lindboe har bestemt seg for å ta et nytt år i svart og hvitt.

DEL

Det opplyser Elverum Håndball på sin hjemmeside søndag.

– Jeg spiller hele tiden for å vinne og for å være best. Man har jo alltid lyst til å ta et nytt steg, og da er det jo ikke noe annet enn å reise til utlandet som gjelder for å få den muligheten, men det kom ikke i år. Nå er det all in for Elverum i ett år til, også får vi se hva som skjer videre når den tid kommer, sier Lindboe til ehh.no.

– En del av Elverums ryggrad

29-åringen, som kom til klubben i januar 2009, går dermed inn i sin 9. sesong som Elverum-spiller når det hele kastes igang 10. september.

– Vi er kjempeglade for å ha med Lindboe videre i troppen! Hans erfaring fra norsk håndball og ikke minst internasjonalt gjennom landslag og Champions League er gull verdt videre, så dette er en viktig og riktig videreføring av et godt samarbeid. Han har erfaring og rutine, noe som trengs når flere unge er på veg opp og vi skal sveise sammen et godt lag som kan kjempe ute i Europa. Han er en del av Elverums ryggrad etter mange år i klubben, uttaler leder i sportslig utvalg Bjørnar Myhren til hjemmesiden.

– En vinner!

Elverum-trener Michael Apelgren er naturlig nok også godt fornøyd med at venstrekanten tar enda et år i svart og hvitt.

– Han er en spiller som står for vår absolutt viktigste og mest spesielle egenskap som klubb. Han er en vinner som er best når det gjelder som mest. Det er den egenskapen vi synes er viktigst når vi ser på spillere, og der er han en viktig kulturbærer for det framtidige arbeidet, sier en storfornøyd Apelgren etter å ha sikret nok en viktig brikke inn mot neste sesong.

Artikkeltags