Lindboe het i treningskamp, har ikke hørt noe fra Berge

FORTSATT HJEMME: André Lindboe. Foto: Anita Høiby Gotehus

FORTSATT HJEMME: André Lindboe. Foto: Anita Høiby Gotehus

Artikkelen er over 1 år gammel

(Elverum-Follo 29-20) Det er langt fra Åsneshallen til Kroatia, men André Lindboe tar mer enn gjerne turen, skulle muligheten by seg. Elverum møtte 1. divisjonslaget Follo til treningskamp i Åsneshallen lørdag ettermiddag.

DEL

Det er som vanlig årets happening for Flisa Allianseidrettslag, som hvert år bruker Elverums treningskamp i januar som sin «Kronekamp». 646 tilskuere møtte opp, og fikk se Elverum valse over Follo.

I alle fall etter pause.

For 1. omgang var preget av et noe treningstungt Elverum, og at det sto 4-2 etter et kvarters spill, sier det meste om at det var to lag som syntes det var seigt å komme i gang. Unntaket het André Lindboe.

Venstrekanten er hjemmesittende reserve til EM, og viste tydelig at han er i kampform, skulle telefonen komme.  - Jeg er mer en klar for å dra nedover til Kroatia om den telefonen skulle komme, men jeg har ikke hørt noe, sier Lindboe til Østlendingen.

- Flere eksperter og synsere på sosiale medier mener du bør hentes til Kroatia for å avlaste Jøndal. Hva tenker du om det?

- Personlig fokuserer jeg ikke på det. Jeg kan ikke gjøre annet enn å være klar om muligheten dukker opp. Og det er jeg, forsikrer Lindboe.

Han sto som nevnt fram som 1. omgangs beste spiller, og det trengte Elverum, som ikke lå mer enn tre mål foran til pause, på stillingen 12-9. Etter hvilen var det imidlertid flere som ville vise seg fram, og de svarte og hvite kunne endelig by på det håndballshowet publikum hadde håpet på. Flyvere, trick og de fleste på scoringslista, ble raskt omsatt i 10-målsledelse.

Det hele endte til slutt 29-20 til Elverum, og dermed en komfortabel seier i årets første treningskamp!

OBS! Stiven Thorsteinsson måtte gå av banen med det man fryktet kunne være et brudd i hånda, men kanten reiste rett til sykehuset i Elverum, der røntgenbilder viste at det heldigvis ikke er snakk om brudd for unggutten.

Artikkeltags