Lindboe sentral da Pujol sviktet i siste liten

ELVERUMSDUELL: Josef Pujol og André Lindboe var sammen på parketten i Terningen Arena for siste gang.

ELVERUMSDUELL: Josef Pujol og André Lindboe var sammen på parketten i Terningen Arena for siste gang. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Med rundt 30 sekunder igjen av fredagens landskamp forsøkte Josef Pujol (25) seg på en potensielt kampavgjørende stikker. Før sluttsignalet lød var det imidlertid André Lindboe (28) som ble utslagsgivende.

DEL

For etter Pujols pasning ble snappet opp løp Norge rett i angrep. Espen Lie Hansen fikk avsluttet, men ballen gikk ut til hjørnekast. På hjørnet sto André Lindboe (28), som etter litt nøling fant Magnus Abelvik Rød (19), som smelte ballen i nettet bak Sveriges målvakt.

SE BILDESPESIAL NEDERST I SAKEN

For Pujol, som er vant til å være helt i Terningen Arena, føles det vondt å bli syndebukk.

– Det er klart at det aldri er noe moro. Jeg pleier å stå for at man skal være modig og prøve å gjøre det uventede, men iblant blir det litt overmot. I dag tar jeg rett og slett en dårlig avgjørelse, og det får jeg bare leve med, forteller svensken, som syntes lite gikk hans vei i Terningen Arena.

– Jeg synes jeg har en del minus på kontoen, både med tanke på skudd og pasninger. Allikevel ikke helt udugelig, kanskje. Terningkast to tenker jeg, sier Pujol, hvis framtid ligger bortenfra Elverum.

Ingen avgjørelser rundt framtiden

Hvor det blir, er fortsatt usikkert, ifølge svensken.

– Jeg driver og jobber med det, men vet ikke helt hvor ennå.

– Ligger det noen konkrete tilbud på bordet?

– Ja, det gjør det, men vi får se hvilket jeg synes er best. Det er litt overalt. Det finnes mange land man kan spille håndball i, sier han kryptisk.

Pujols opphold i Elverum ble på kun et år, men publikummet i Terningen Arena jublet høyt da navnet hans ble ropt opp før kampstart, og midtbacken har en beskjed til Elverums supportere:

– Takk for all støtte, selv i dag da jeg spiller på motstanderlaget. Jeg synes egentlig hele hallen støtter meg på en fin måte, og det må jeg takke og bukke for.

– Helt bingo!

André Lindboe hadde en helt annen opplevelse enn Pujol i kampens siste minutt.

– Det er veldig moro! Det er helt bingo, egentlig. Først står jeg der nede og ser etter Bjarte Myrhol på linja, så ser jeg etter Espen Lie Hansen, og plutselig ser jeg at Magnus Rød er ledig, så da ble det han, forteller 28-åringen.

Ingen konkrete tilbud

André Lindboe har mange sesonger bak seg i Elverum, og er stadig ønsket med videre. Han er imidlertid ikke sikker på hvor han spiller neste sesong.

– Ingenting er avklart ennå. Jeg tenker at vi får svar på det ikke så lenge etter samling. På samling er jeg på samling og konsentrerer meg om det, så ser vi an det andre da jeg kommer hjem, forteller vingen, som foreløpig ikke har fått noen konkrete tilbud fra andre enn sin nåværende klubb.

– Elverum vil jo ha meg med videre. Utenom det er det ingenting annet konkret foreløpig, sier Lindboe, som med tiden har blitt familiemann. For ham er det en viktig faktor med tanke på klubbvalg mot neste sesong.

– Det er jo masse som skal på plass. En hel familie som skal ut på tur, og da må det jo klaffe. Men, om rett tilbud kommer, så funker det jo, avslutter Lindboe.

Artikkeltags