– Mange dyktige og dyre spillere

GODE MINNER: Michael Apelgren og Elverum Håndball har gode minner fra BBC Arena i Sveits. Det var her laget tok sine to første Champions League-poeng.
Foto: Jan Morten Frengstad

GODE MINNER: Michael Apelgren og Elverum Håndball har gode minner fra BBC Arena i Sveits. Det var her laget tok sine to første Champions League-poeng. Foto: Jan Morten Frengstad

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er klart at Kadetten er et bedre lag enn oss. På papiret. Men det er det mange lag som har vært, påpeker Elverum-trener Michael Apelgren før storkampen i Sveits.

DEL

Svensken har gode minner fra BBC Arena, der han ledet Elverum til sine første Champions League-poeng i historien for to år siden.

– Den dagen og den kampen er vi veldig stolte over, for den markerte starten på noe vi hadde jobbet for lenge, nemlig å ta steget ut i Europa, sier Michael Apelgren til Østlendingen.

– Hva vet du om årets utgave av Kadetten Schaffhausen?

– Det er et godt lag med mange dyktige – og dyre – spillere. De er helt klart favoritter mot oss, og det synes jeg er litt skjønt. Vi er jo utpekt som soleklare favoritter her hjemme, så da er det godt å reise ut og sparke litt oppover igjen, sier svensken, som forstår Kadettens målsetting om å gå videre fra gruppespillet:

– Det er helt riktig for dem. Selvsagt skal de sikte på det, og da må de slå Elverum hjemme, fastslår Apelgren.

– Hva kan dere stille opp med?

– Vi konsentrerer oss om å finne konkrete løsninger på hva vi kan gjøre for å slå dem. For selv verdenslag har svakheter, og det gjelder å legge strategier deretter. Vi må ta de valgene vi mener er riktige for å vinne, og om det ikke går, har vi i alle fall gitt det vårt beste forsøk, konstaterer Elverum-treneren.

Artikkeltags