Motstanderen har ikke fått lønn på tre måneder ...

DÅRLIG STEMNING: Spillerne i Dinamo Bucuresti skal være svært lite imponerte over at de ikke har kunnet heve en eneste lønnssjekk på tre måneder. Foto: Anita Høiby Gotehus

DÅRLIG STEMNING: Spillerne i Dinamo Bucuresti skal være svært lite imponerte over at de ikke har kunnet heve en eneste lønnssjekk på tre måneder. Foto: Anita Høiby Gotehus

Artikkelen er over 1 år gammel

Spillerne i Dinamo Bucuresti skal ikke ha fått lønn på tre måneder. Sist Elverum møtte et lag i den situasjonen, ble Tamás Iváncsik vervet til klubben ...

DEL

Oppladningen til kampen mot Elverum har vært alt annet enn rolig for helgens Champions League-motstander, Dinamo Bucuresti.

Etter det Østlendingen kjenner til, skal ikke spillerne ha fått lønn på nærmere tre måneder, noe som blant annet har ført til at deres høyreback Novak Boskovic har forlatt klubben.

– Slike ting kan fort slå begge veier. Enten møter vi et lag der spillerne er helt umotiverte for å spille for en klubb som ikke gir dem lønn, eller så møter vi en gjeng spillere som må vise seg fram for å få nye kontrakter andre steder. Det er vanskelig å vite hvilken vei det vil slå, påpeker Elverum-trener Michael Apelgren, og legger til:

– Det er veldig mange dyktige håndballspillere i klubben, så den som måtte tro at det bare er å dra dit og hente to poeng, må tro om igjen. Det kommer til å bli en tøff oppgave, men det er utrolig kult at vi har spilt oss i en situasjon der vi fortsatt er med i toppen når det kun gjenstår to runder!

– Sist Elverum møtte et lag fra Romania (Baia Mare) i økonomisk ruin, klarte man å hente Tamás Iváncsik til klubben. Er det interessante spillere i Dinamo Bucuresti?

– Som klubb jobber vi i Elverum konstant med å forbedre oss, og vi følger alltid med på det som rører seg i markedet. For to år siden dukket det opp en mulighet for at vi kunne hente Tamás Iváncsik, og da valgte vi å gjøre det. Sånn kommer vi til å tenke i fortsettelsen også. Vi skal være offensive og ambisiøse både på og utenfor banen, sier Apelgren, som ikke vil uttale seg konkret om Bucurestis spillere, og som heller ikke har tro på at man kan få noen på «billigsalg» som følge av den økonomiske situasjonen i klubben: – Dette er spillere som sitter på dyre kontrakter, så det er ikke bare bare for dem å finne nye klubber heller, konstaterer svensken.

Artikkeltags