Myhre om trenerspørsmålet, å gå fra hallen i sinne og om da han la 1,2 millioner på bordet for å hente en verdensstjerne

BIG BOSS: Nils Kristian Myhre er leder i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer. Han er dagens gjest i vårt rykende ferske podkast-avsnitt.

BIG BOSS: Nils Kristian Myhre er leder i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer. Han er dagens gjest i vårt rykende ferske podkast-avsnitt.

Han er mannen som har trukket i stort sett alle tråder i Elverum Håndball siden 2015, og som nå jobber intenst for å få på plass klubbens nye trener. Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg deler også sine visjoner for klubben, og erkjenner at det er bra han jobber i klubb som vinner - for han er bortimot Norges dårligste taper.

DEL

Vi har klare med episode nummer fire av vår håndball-podkast "Elverum i Europa".

I dagens avsnitt har vi altså med oss den egentlige sjefen over alle sjefer, Nils Kristian Myhre.

Han har vært med på å bygge klubben opp igjen fra å ligge brakk med 4,5 millioner i minus i 2015, til å levere millionoverskudd og stadig mer imponerende sportslige resultater. Myhre snakker om reisen fra minus til pluss, hvor han ser Elverum Håndball i framtiden - og om å være en omvendt fotballmann.

VARIERENDE HUMØR: Kalle Björkman og Nils Kristian Myhre pleier å gå gjennom hele følelsesregistret når Elverum Håndball er i aksjon. Her i et mindre fornøyd øyeblikk.

VARIERENDE HUMØR: Kalle Björkman og Nils Kristian Myhre pleier å gå gjennom hele følelsesregistret når Elverum Håndball er i aksjon. Her i et mindre fornøyd øyeblikk. Foto:

Han røper også hvilke spillere han irriterer seg over at glapp, hvem han er mest fornøyd med å ha signert - og avslører hvilken verdensstjerne han forsøkte å hente til Elverum ved å legge 1,2 millioner kroner på bordet.

Vi snakker mye om å være en dårlig taper, en heldig fisker - og får vite litt mer om hverdagen i kulissene av Norges beste håndballklubb.

Tune in i PodBean, iTunes eller Spotify

Artikkeltags