Nå kommer Haslum-supporterne til Terningen Arena

TRIVES BEST HJEMME: Haslums supportere er ikke kjent for å reise land og strand rundt, men nå ligger det an til at det kommer en kontingent bæringer til Terningen Arena.

TRIVES BEST HJEMME: Haslums supportere er ikke kjent for å reise land og strand rundt, men nå ligger det an til at det kommer en kontingent bæringer til Terningen Arena. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Haslum har allerede solgt de første 50 billettene til bortekampen mot Elverum i Terningen Arena. Nå har bæringene bedt om 50 til, og dermed er det ikke bare på banen det ligger an til å bli kamp.

DEL

– Kjempemorsomt. Jeg håper de selger de neste 50 billettene også. Vi vil gjerne ha mer trykk på tribunene, og jeg er virkelig glad for at de kommer med supportere, sier markedssjef i Elverum Håndball Herrer, Kalle Björkman.

Han kan også melde om svært gode salgstall til semifinalekampen mot Haslum hjemme i Terningen Arena søndag.

– Jeg har aldri opplevd at vi har solgt unna 1.500 billetter så fort. Det har vært veldig stor pågang, og nå er håpet mitt at vi skal klare å selge ut alle sitteplasser, og at vi må rulle ut ståtribunene til denne kampen. Det er virkelig med på å skape en ekstra ramme rundt matchen, sier Björkman.

Og selv om han fra et markedsperspektiv gjerne hadde tatt to hjemmekamper med fulle tribuner, ser han helst at det blir med den éne kampen mot Haslum i Terningen Arena.

– Hjertet mitt tåler nok ikke to, spøker svensken.

Men han håper virkelig at elverumsingene nå legger sine hjerter og stemmer i å gi de svarte og hvite det best mulige utgangspunktet før den vanskelige bortekampen neste onsdag.

– Når man snakker om hjemmebanefordel, er det jo ikke de 40 x 20 meterne man snakker om. Man snakker om alt som er rundt. De som er på tribunene og den stemningen og det trykket man klarer å skape i hallen. Det må vi bruke for alt det er verdt, konstaterer Björkman.

Og det ser også ut til at det blir bra med folk som reiser til Bærum og returoppgjøret.

– Den første bussen ble utsolgt på under et døgn, og jeg håper at vi kan fylle så mye som tre busser pluss privatbiler, sier svensken.

Elverum møter altså Haslum til den første av potensielt tre semifinalekamper i Terningen Arena kommende søndag. Bortemøtet spilles i Nadderud Arena neste onsdag. Vinner Elverum begge disse, er de klare for finale. Én seier til Haslum, og man må ut i en tredje og avgjørende semifinale.

Artikkeltags