Nærmer seg publikumsrekord

FULLE TRIBUNER: Det er stor interesse for Elverums Champions League-oppgjør mot Kadetten Schaffhausen. Mandag kveld var 2.150 billetter solgt.

FULLE TRIBUNER: Det er stor interesse for Elverums Champions League-oppgjør mot Kadetten Schaffhausen. Mandag kveld var 2.150 billetter solgt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tap for Gorenje Velenje til tross, Elverum-publikummet virker å kjenne sin besøkelsestid når Champions League kommer tilbake til Terningen Arena onsdag.

DEL

Mandag kveld var over 2.150 billetter solgt til onsdagens hjemmekamp mot sveitsiske Kadetten Schaffhausen.

Publikumsrekorden i en Champions League-match i Terningen Arena står for fall i det som blir en nøkkelkamp for Elverum sine sjanser til et historisk avansement i den gjeveste europeiske klubbturneringen.

2.150 solgte billetter

– Rekorden satt vi hjemme mot Gorenje Velenje da vi hadde 2.270 tilskuere. Det har vi alle muligheter til å slå nå. Slik salget har vært vil det nesten være skuffende om vi ikke klarer å overstige det antallet, sier markedssjef Kalle Björkman i Elverum Håndball.

For etter at klubben tapte sine to første gruppespillskamper denne sesongen, slo Michael Apelgren sine gutter knallsterkt tilbake med tre strake seiere.

– Trykket rundt denne kampen har vært bra lenge. Vi solgte masse før landslagspausen og nå har det tatt seg opp igjen. Per dags dato har vi under 50 sitteplasser igjen og vi har faktisk fått solgt en del ståplasser. Det sier litt om interessen for denne kampen.

Til tross for stortap i Slovenia lørdag, lever fortsatt håpet om avansement for Elverum. Men da bør Kadetten Schaffhausen slås onsdag.

Jevn gruppe

Sveitserne tapte klart for Skjern i Danmark søndag, og ankom Elverum allerede mandag.

Med fire kamper igjen å spille er det Skjern og Gorenje Velenje som topper gruppa med åtte poeng, to poeng foran Elverum, Kadetten og Ademar Leon.

– Kampen er jo høyinteressant og for oss er det en nøkkelkamp med tanke på det som skal skje videre. At det da ser ut som at vi skal dra fulle tribuner, er utrolig morsomt.

Elverums prestasjoner i Champions League har gitt oppmerksomhet langt utenfor Elverums grenser. Det vises også på tribunene.

– Vi begynner å få bra spredning på supportere nå. På onsdag kommer det lag fra Sande i Vestfold, fra Toten, Alvdal og Gausdal, for å nevne noen. Vi har jo lyst til å bli hele Norges håndballag og vi sprenger hele tiden grenser. Det viser seg på spredningen i supporterne vi har. Det er gøy, mener Björkman.

Artikkeltags