Øien måtte ta over for skadet Nergaard

LIKE FØR KAMPSTART: Morten Nergaard fikk behandling av fysioterapeut Jan Erik Brenna under oppvarmingen før storkampen mot Gorenje Velenje.

LIKE FØR KAMPSTART: Morten Nergaard fikk behandling av fysioterapeut Jan Erik Brenna under oppvarmingen før storkampen mot Gorenje Velenje.

Én av Elverums aller viktigste spillere, Morten Nergaard måtte gi tapt for ryggsmertene bare seks og et halvt minutt ut i 1. omgang. Vegard B. Øien står nå i Elverum-buret.

DEL

Ryggsmertene skal ha oppstått på trening fredag, og blitt tiltagende verre utover lørdag og kampdag søndag.

Elverum-keeperen har ifølge rapportene fått intensiv behandling hele dagen, og fysioteamet jobbet helt opp mot kampstart med å få ham klar. Og Nergaard har så langt trosset smertene, og står i mål fra start.

Ifølge Elverum Håndballs fysioterapeut, Jan Erik Brenna, skal det være snakk om en låsning i den nedre delen av ryggen, noe som i "normale" fall, vil bety at man må holde seg i ro i 10 til 14 dager.

Nergaard forsøkte seg i mål fra start, men måtte gi seg etter seks og et halvt minutt - og dermed er det Vegard B. Øien som vokter Elverum-buret.

Og så er det dessverre slik at en ulykke sjelden kommer alene: Richard Hanisch er sengeliggende med feber, og er dermed ikke med i Elverum-troppen.

Østlendingen er på plass i Terningen Arena, og du kan følge oppgjøret via vår tekstlive!

Artikkeltags