Øien måtte ta over for skadet Nergaard

LIKE FØR KAMPSTART: Morten Nergaard fikk behandling av fysioterapeut Jan Erik Brenna under oppvarmingen før storkampen mot Gorenje Velenje.

LIKE FØR KAMPSTART: Morten Nergaard fikk behandling av fysioterapeut Jan Erik Brenna under oppvarmingen før storkampen mot Gorenje Velenje.

Artikkelen er over 1 år gammel

Én av Elverums aller viktigste spillere, Morten Nergaard måtte gi tapt for ryggsmertene bare seks og et halvt minutt ut i 1. omgang. Vegard B. Øien står nå i Elverum-buret.

DEL

Ryggsmertene skal ha oppstått på trening fredag, og blitt tiltagende verre utover lørdag og kampdag søndag.

Elverum-keeperen har ifølge rapportene fått intensiv behandling hele dagen, og fysioteamet jobbet helt opp mot kampstart med å få ham klar. Og Nergaard har så langt trosset smertene, og står i mål fra start.

Ifølge Elverum Håndballs fysioterapeut, Jan Erik Brenna, skal det være snakk om en låsning i den nedre delen av ryggen, noe som i "normale" fall, vil bety at man må holde seg i ro i 10 til 14 dager.

Nergaard forsøkte seg i mål fra start, men måtte gi seg etter seks og et halvt minutt - og dermed er det Vegard B. Øien som vokter Elverum-buret.

Og så er det dessverre slik at en ulykke sjelden kommer alene: Richard Hanisch er sengeliggende med feber, og er dermed ikke med i Elverum-troppen.

Østlendingen er på plass i Terningen Arena, og du kan følge oppgjøret via vår tekstlive!

Artikkeltags