Oslo Spektrum fylles til randen - cupfinalene utsolgt!

PÅ PLASS: Elverumsinger har tradisjon for å ta turen i hopetall til Oslo Spektrum. Så også i år. Det er forventet at Elverum vil ha støtte av rundt 2.000 på tribunene.

PÅ PLASS: Elverumsinger har tradisjon for å ta turen i hopetall til Oslo Spektrum. Så også i år. Det er forventet at Elverum vil ha støtte av rundt 2.000 på tribunene. Foto:

Onsdag morgen kunne Norges Håndballforbund melde at den siste av de 6.740 billettene til cupfinalene i håndball er solgt. Dermed blir Oslo Spektrum fylt til randen 29. desember.

DEL

NHF er selvsagt strålende fornøyd med interessen for årets NM-finaler, som de mener overgår det meste man har opplevd tidligere:

– At en arena på denne størrelsen blir utsolgt selv i romjula, bekrefter hvilken posisjon håndballen har hos det norske publikummet. Håndballen står meget sterkt gjennom månedene november, desember og januar, med god drahjelp fra store turneringer og internasjonale mesterskap. Vi mener NM-finalene hører med i dette selskapet, og det er gledelig å se at det norske håndballpublikummet er helt enig, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

– En stor takk til klubbene som spiller denne dagen, som har bidratt stort til at arenaen nå er utsolgt. Vi ser frem til 29. desember. Dette blir en fest med fire spennende finaler, og vi ønsker alle lag som er involvert lykke til med kampen på gulvet, men også med kampen på tribunen, sier Aalbu videre, og legger til:

– Stemning blir det, det kan vi love.

Men selv om samtlige billetter er utsolgt, er det lite trolig at samtlige seter vil være fylt opp samtidig. For man må forvente at en stor del av de som har kjøpt billett til dame-finalen ikke får med seg herre-finalen og motsatt.

Elverum Håndball ligger uansett an til å få den største publikumskontingenten i Oslos storstue. Det er forventet at rundt 2.000 elverumsinger vil ta turen til hovedstaden. Halden på sin side har solgt ut sine 1.500 billetter, og dermed bør det ligge an til bra publikumstrøkk.

Slik spilles finalekampene i Oslo Spektrum 29. desember:

12.00, NM jenter 20: Byåsen Elite – Sola HK

14.00, NM gutter 20: Bækkelaget – Nærbø

16.30, NM kvinner senior: Vipers Kristiansand – Storhamar Håndball Elite

19.00, NM menn senior: Elverum – Halden Topphåndball

Kampen mellom Vipers og Storhamar sendes direkte på TV 2. De tre øvrige vises på TV 2 Sport 2.

Artikkeltags