Østlendingen+håndball = sant

MYE HÅNDBALL: Østlendingen sender det aller meste av Elverums serie- og cupkamper. Det har gitt seertallene på Elverum Håndballs kamper en skikkelig boost. - Det er minst like gledelig for oss, som for EHH, konstaterer digitalredaktør Truls Sylvarnes. Bilder er tatt i forbindelse med en studiosending før sesongstart: F.v.: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien, Wenche Norberg-Schulz og Magnus Torp Antonsen.

MYE HÅNDBALL: Østlendingen sender det aller meste av Elverums serie- og cupkamper. Det har gitt seertallene på Elverum Håndballs kamper en skikkelig boost. - Det er minst like gledelig for oss, som for EHH, konstaterer digitalredaktør Truls Sylvarnes. Bilder er tatt i forbindelse med en studiosending før sesongstart: F.v.: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien, Wenche Norberg-Schulz og Magnus Torp Antonsen. Foto:

Elverum Håndball har opplevd en formidabel økning av antall seere de siste sesongene. Etter at Østlendingen og Amedia tok over sendingen via sine kanaler, har seertallet for Elverums håndballherrer skutt i været.

DEL

Seertall-statistikken er definitivt gledelig lesning for både Østlendingen og Elverum Håndball. Nye tall viser at Elverum har hatt en økning fra 1.477 seere på sine hjemmekamper til 2.469 etter at Østlendingen tok over sendingene fra handballtv.com.

Det betyr en formidabel økning på 67 prosent fra forrige sesong for Elverums eliteseriekamper. Og også på bortebane opplever de svarte og hvite en kjempeøkning. Fjorårets tall på 1.514 er passert med solid margin så langt denne sesongen. Ifølge Elverum Håndball har seertallene økt fra 1.514 til 2.408 – noe som gir en økning på 59 prosent.

Elverum kommer med disse tallene best ut på statistikken, fulgt av ØIF Arendal og cupfinalemotstander Halden.

– Elverum Håndball er glade for samarbeidet med vår mediepartner Østlendingen, og vi er glade for at flere og flere følger Elverum når de kjemper om poeng rundt om i Norge, skriver EHH på sine nettsider.

Og gleden er gjensidig:

– Seertallene er noe som gleder oss minst like mye som Elverum Håndball. Satsingen til Amedia bringer håndball ut til folket, og da er lokalavisa et naturlig sted å begynne. Dette betyr også at vi leverer et godt produkt som leserne faktisk ønsker å betale for, sier digitalredaktør i Østlendingen, Truls Sylvarnes, og legger til:

– Med på kjøpet får man også drøssevis med gode lokale saker fra hele distriktet, for ikke å snakke om god og bred dekning av Elverum Håndball.

Og for de sportsinteresserte, er Østlendingen definitivt stedet å oppsøke for direktesendt sport:

– Det fine med at Amedia sitter på disse rettighetene, er at du som Østlendingen-abonnement ikke bare har tilgang til å se Elverum Håndball i aksjon, men alle kampene. Nesten hver dag finner du direktesendt sport fra en eller annen del av landet i Norgessporten – alt fra ishockey til skihopp, forteller Sylvarnes, som oppfordrer alle Komplett-abonnenter til å registrere en aID-bruker dersom man ikke allerede har gjort det.

– Det er mange som har tilgang til vårt digitale innhold, og å registrere en bruker gjør du enkelt på ostlendingen.no, presiserer Sylvarnes.

For å bli abonnent på Østlendingen, klikk HER

For å registrere din aID-bruker, klikk HER

Artikkeltags