Sander Sagosen er stjerne-gjest fra Paris, og vi avslører Kalle Björkmans ukjente modell-fortid

HET: Østlendingen tok en rekke bilder av Kalle Björkman da han lanserte sin nettside KB4 i 2009. Det må vi selvsagt snakke ganske mye om.

HET: Østlendingen tok en rekke bilder av Kalle Björkman da han lanserte sin nettside KB4 i 2009. Det må vi selvsagt snakke ganske mye om.

Elverums rekordkamp mot Paris Saint-Germain er bare dager unna. Vi har snakket med markedsjef i EHH, Kalle Björkman, om å tørre å drømme stort, tenke offensivt og kline til. Og litt om en heller ukjent modell-karriere...

DEL

NY PODKASTFor Kalle Björkman var tidlig ute med å lansere sin egen nettside, og heldigvis for oss var det Østlendingen som tok bildene. De har fått hvile i arkivet lenge nok nå. Hør hva Björkman selv tenker om foto-shooten og om å bli innhentet av fortiden.

I tillegg har vi tatt en prat med Sander Sagosen, som gleder seg stort til kampen mot Elverum. Han snakker også om savnet etter mammas kjøttkaker og Litago sjokolademelk, og regner seg fram til at PSG har 99 prosent sjanse til å slå Elverum.

Men det er salgsmaskinen Kalle Björkman som er hovedgjest i vår 3. episode av "Elverum i Europa". Han snakker som vanlig på inn- og utpust om håndball - og vi klarer på ingen måte å avbryte ordstrømmen.

For om det er noen her i verden som lever og ånder håndball generelt, og Elverum spesielt - er det denne svensken. Han mener at han hadde blitt tildelt fire assistenter om han hadde begynt på skolen i dag, og innrømmer glatt at han sjekker billett-app'en til Elverum Håndball minst en gang i halvtimen.

Vi stiller vi ham også en rekke leserspørsmål, og finner ut av hva det egentlig var han ville da han ringte Sigmund Høye 14 ganger på en drøy time.

Hvis du er en brøkdel så opptatt av håndball som Kalle Björkman, bør dette være pod'en for deg.

Tune in på PodBean, Spotify eller iTunes

STILLER OPP: Sander Sagosen er ikke større stjerne enn at han stiller opp i vår podkast. Han nekter også å ta seieren på forskudd mot Elverum, men innrømmer at det nok er en 99 prosents sjanse for at det skjer.

STILLER OPP: Sander Sagosen er ikke større stjerne enn at han stiller opp i vår podkast. Han nekter også å ta seieren på forskudd mot Elverum, men innrømmer at det nok er en 99 prosents sjanse for at det skjer. Foto:

Artikkeltags