Sjekk hvem som er tilbake!

KLAR IGJEN: Morten Nergaard har slitt med en vond rygg i snart en måned. Nå melder han seg klar til kveldens kamp mot Kadetten Schaffhausen. Og Elverum-kapteinen er særdeles motivert for å bidra i den uhyre viktige kampen. Foto: Michael Kessler

KLAR IGJEN: Morten Nergaard har slitt med en vond rygg i snart en måned. Nå melder han seg klar til kveldens kamp mot Kadetten Schaffhausen. Og Elverum-kapteinen er særdeles motivert for å bidra i den uhyre viktige kampen. Foto: Michael Kessler

Artikkelen er over 2 år gammel

Morten Nergaard er smertefri og toppmotivert før kampen mot Kadetten Schaffhausen i kveld. – Jeg gleder meg til å spille, konstaterer Elverum-målvakten.

DEL

En ryggskade har satt ham ut av spill i snart fire uker, men endelig er Elverums sisteskanse Morten Nergaard smertefri og klar for innsats mellom stengene igjen.

Det gleder mange, og ikke minst ham selv:

– Jeg har fryktelig lyst til å spille. Det var ikke noe moro å sitte og se Gorenje Velenje-kampen på tv, konstaterer Nergaard, som omtaler seg selv om en litt over gjennomsnittet engasjert tilskuer fra sofaen på hytta i Søre Osen.

– Jeg var fryktelig aktiv i 1. omgang, og så ble det dessverre litt for vanskelig for gutta etter hvert. Det var synd, men vi får håpe vi kan slå tilbake nå, sier Elverum-kapteinen, som følte seg helt pigg igjen tirsdag formiddag.

– Jeg skal legge inn et lite forbehold om at jeg ikke vet hvordan kroppen vil respondere på håndballtrening i kveld (tirsdag), men jeg føler meg helt fin, og tror det skal gå bra. Jeg har forsøkt meg et par ganger tidligere og det har fungert dårlig, men da hadde jeg også vondt i ryggen før treningene, påpeker Nergaard, og legger til:

– Det skal også sies at den eneste treningen jeg har fått gjort den siste snaue måneden, er et par «bestemor-økter» i slynga. Jeg vet jo ikke hva det har å si for den fysiske formen min, men mentalt er jeg i alle fall mer enn klar for å bidra igjen!

– Gunnar Pettersen mener dere MÅ vinne for å ha noe håp om å avansere fra gruppespillet. Enig?

– Ja. Vinner vi ikke i kveld, er det mest sannsynlig kjørt. Men det er sånne kamper vi liker å spille. Det kommer til å bli mye folk, det blir bra trøkk i hallen, og når kampene er ekstra viktige får man også ekstra lyst til å prestere, konstaterer Morten Nergaard.

Sist han spilte mot Kadetten Schaffhausen endte det med årsverste (16 prosent redninger) for hans egen del.

– Gjør det at du blir ekstra revansjelysten?

– Nei, det har ikke noe å si for meg. Jeg var god når vi møtte dem den første gangen, så for meg handler det bare om å prestere, uansett hvem vi møter, avslutter Elverum-kapteinen.

Artikkeltags