Taiga'n-Ola om supporterkultur, da han måtte si unnskyld til dommerne og hvilken spiller som er hans all-time favoritt

STORE OPPLEVELSER: Ola Norstrøm har vært med på enormt mange morsomme kamper med Elverum Håndball. I vår podkast mimrer han tilbake på flere av dem.

STORE OPPLEVELSER: Ola Norstrøm har vært med på enormt mange morsomme kamper med Elverum Håndball. I vår podkast mimrer han tilbake på flere av dem. Foto:

Vi har hatt hele Elverums supersupporter, Ola Norstrøm, i vårt podkaststudio. Her forteller han hva som skal til for å bygge en sterk supporterkultur, om hva som skjedde da han måtte gå i garderoben for å si unnskyld til dommerne og om hva som irriterer ham mest: dårlig innsats eller dårlige resultater.

DEL

Ola Norstrøm røper også hvem han helst ville bedt i middagsselskap: Erlend Mamelund eller Svenn-Erik Medhus, og om å være en litt pessimistisk optimist.

Vi har rett og slett tatt oss en snau time med hyggelig håndballprat med en av Elverums mest håndballinteresserte menn, og vi tror og håper at vi kommer innpå mange temaer som kan fenge selv de som er litt mindre håndballengasjerte enn Taiga'n-Ola.

Dette er for øvrig Østlendingen-sportens femte episode av håndball-podkasten "Elverum i Europa". Tidligere har gjester som Michael Apelgren, Morten Nergaard, Kalle Björkman og Nils Kristian Myhre vært i vårt studio.

Du finner dagens avsnitt med Ola Norstrøm i hovedrollen over alt hvor podder finnes, men her er tre linker for lettvinn tilgang:

"Elverum i Europa" #5 hører du her: PodBean, Spotify og iTunes

Artikkeltags