Taktfast finalemarsj

  TAKTFAST MARSJ: Her er Taiga'n på vei mot Terningen Arena.

  Da er det endelig duket for sluttspillfinale. Og slikt går ikke stille forbi i håndballbyen Elverum. Hele to timer før kampstart marsjerte Taiga'n, akkompagnert av Elverum Janitsjarkorps, til Terningen Arena. Og der møter de en ihuga fanskare fra Sørlandet...

  DEL

  Det ligger an til en supporterkamp av dimensjoner når Elverum og Arendals supportere barker sammen i Terningen Arena i kveld. Men før kampstart, hersket det en gemyttelig tone da de to supportergjengene vætet strupene på Brør. Stensby's Eftf AS i Elverum sentrum.

  ØIF Arendal melder at de er rundt 60 supportere som har tatt den lange turen nordover - og de lover at de er mer enn klare for å gi jernet for å hamle opp med de svart-hvite både på og utenfor banen.

  Men er det én ting som er garantert, er det at man ikke slipper enkelt til i Elverums egen storstue. Og at Taiga'n er klar til å ta opp tribunekampen, er det ingen tvil om. For allerede to timer før kampstart samlet rundt 100 Elverum-supportere seg på Lokket, før de sammen med Elverum Janitsjarkorps marsjerte over Nybrua og satte kurs mot Terningen Arena.

  Før marsjen, rakk imidlertid de to supporterlederne Ola Norstrøm (Taiga'n) og Jørn Holmestrand (Svermen) å veksle noen ord: og én ting er de helt enige om:

  – Det blir jevnt. Fryktelig jevnt. Siden det er hjemmebane gir jeg fordelen til Elverum 52-48, sier Holmestrand.

  – Det er den samme oddsen jeg gir oss sjøl i Arendal. Det kommer til å bli fryktelig spennende, konstaterer Norstrøm.

  – Tør dere spå kamputfall?

  – Jeg tror på 27-26-seier til ØIF Arendal, sier Svermen-lederen.

  – Og jeg spår 29-25, kontrer Norstrøm.

  For ordens skyld - i fjor endte det med seier til ØIF Arendal i Elverum, seier til Elverum i Arendal - og så med seier for Elverum i Elverum.

  Hvordan årets finalespill utarter seg, får vi de første svarene på søndag kveld.

  Du følger kampen kast-for-kast, og kan lese alt om matchen på Østlendingen.no!

  Artikkeltags