Ungguttas dag i vår podkast: Vi tar ut en party-sjuer, og snakker om alt fra håndballhverdagen til rasisme

Denne uken har vi hatt besøk av to meget populære unge menn i vår håndball-podkast. Vi har nemlig hatt playmaker Magnus Fredriksen og målvakt Emil Kheri Imsgard i studio. Det ble en meget hyggelig affære.

DEL

For dette er to gutter som kan kunsten å blande idrett og fornøyelse, og sånt blir det trivelig prat av. Vi utfordret blant annet gutta til å sette opp en førstesjuer med spillere de mener er best på gullfest, og duoen leverer et meget kreativt laguttak.

I tillegg får vi høre historien om hvordan Emil Kheri Imsgard egentlig endte opp som målvakt og hvilken fotballstjerne Magnus Fredriksen har spilt med i oppveksten.

Vi er også innom et mer alvorlig tema, og får høre hva Emil Kheri Imsgard tenker om å ha blitt utsatt for rasisme etter Champions League-kampen i Slovenia for bare et par uker siden.

Med andre ord er vi innom det meste og de fleste i løpet av denne podkasten, så da er det bare å tune inn og få med seg det sjuende avsnittet av «Elverum i Europa».

Du finner episoden med Magnus Fredriksen og Emil Kheri Imsgard, samt de seks andre avsnittene de fleste steder hvor podder finnes, men for enkelhets skyld kan du også gå inn her: PodBean, iTunes og Spotify

Artikkeltags