Elverum ba om 50.000 til cupfinalen, fikk ingenting

FIKK AVSLAG: Daglig leder Mads Fredriksen og Elverum Håndball fikk nei på søknaden om fylkeskommunal cupfinalestøtte.

FIKK AVSLAG: Daglig leder Mads Fredriksen og Elverum Håndball fikk nei på søknaden om fylkeskommunal cupfinalestøtte. Foto:

Hedmark fylkeskommune avslår søknaden fra Elverum Håndball om 50.000 kroner til klubbens utgifter i forbindelse med cupfinalen lørdag 29. desember.

DEL

Daglig leder Mads Fredriksen sendte en søknad til fylkeskommunen om 50.000 kroner. Han minner om at Elverum Håndball setter Hedmark på mediekartet hver eneste uke.

– Når vi nå har kommet til cupfinalen, bruker vi mye tid og penger på å lage en stor happening for Hedmarks innbyggere. Rundt 2.000 Elverum-supportere får gjennom oss mulighet til å kjøre buss til og fra Oslo og oppleve cupfinalen i Oslo Spektrum. Vi søker om støtte til å dekke noen av utgiftene våre. Vi oppfordrer videre fylkeskommunen til å støtte vår søsterklubb Storhamar, som også har kommet til cupfinale. Dette er fantastisk for vårt fylke, skrev Fredriksen i søknaden.

Fylkesrådsleder Per-Gunnar Sveen opplyser til Østlendingen at søknaden ikke er imøtekommet:

– Det blir ingen fylkeskommunal støtte. Det er bra at Elverum og Storhamar skal spille NM-finaler og er gode ambassadører for fylket, men vi prioriterer støtte til enkelte store arrangementer, som arrangeres i Hedmark. Uansett ønsker vi lagene lykke til i finalene, sier Sveen.

Artikkeltags