Sjelden har vel det slitte sportsspørsmålet vært mer betimelig: hva føler du nå, Michael Apelgren?

- Jeg er så stolt. Dette er helt fantastisk. Jeg synes alle som har vært involvert i Elverum Håndball opp gjennom årene skal kjenne en stolthet og en delaktighet i dette her. Dette er noe som har blitt bygd opp over mange år, sier den ydmyke svensken, som naturligvis var stolt over sine menn:

- Vi har et par vinnerskaller som viser at de vil gjøre bortimot hva som helst for å vinne kampen. Det er morsomt å se spillere som Didrik Linderud som kommer inn og setter inn en viktig scoring mot slutten, og så kommer vi selvfølgelig ikke utenom Steffen Stegavik. Jeg er så utrolig glad for at vi fikk ham tilbake til klubben. Han viste med hele seg at han bare skulle til Champions League med sitt elskede Elverum, og det er jeg uhørt glad for, sier en rørt Apelgren.

- Hva betyr det for klubben å ta seg til Champions League?

- Det er helt enormt. At vår lille by lykkes med å finne midler slik at vi kan få spille i Champions League er bare stort. Jeg ser virkelig fram mot de håndballfestene som venter, det kommer til å bli så kult!

- Du har bare vært trener i ett år. Hva betyr dette for deg personlig?

- Det er klart at dette betyr mye for meg også. Jeg har fått skadeproblemer, og innser at jeg kanskje ikke kan spille mer. At man da får muligheten til å være med på dette, er ikke noe man en gang tør å drømme om. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått muligheten til å oppleve dette!

- Og nå blir det fest i kveld?

- Ja, sånt som dette er man ikke med på så ofte, så nå går vi all in - og så skal vi forsøke å rekke flyet i morgen!