Lindboe med i Hedins EM-tropp

André Lindboe er med i Hedins EM-tropp som skal møte Island i morgen.

André Lindboe er med i Hedins EM-tropp som skal møte Island i morgen. Foto:

Av og
Artikkelen er over 7 år gammel

EM-troppen til den første kampen mot Island i morgen ble lagt ut lørdag ettermiddag. Der er Elverum sin venstreving André Lindboe med.

DEL

Både Lindboe og Gullerud er tatt ut. Tidligere Elverum-spiller Christoffer Rambo er ute av troppen.

Det var lenge i tvil om Håvard Tvedten skulle bli klar etter skaden han pådro seg mot Frankrike, men Tvedten er med i troppen og klar for innsats.

For André Lindboe er det negativt, men landslagstrener Robert Hedin har valgt å ta med Lindboe selv om Tvedten er friskmeldt.

– Jeg har ikke peiling på hvordan situasjonen er eller hvordan det kommer til å bli. Jeg får bare vente å se, sier Lindboe, som innrømmer at det vil være en drøm som går i oppfyllelse om han entrer parketten mot Island søndag.

Selv om Tvedten skal være friskmeldt og klar for innsats kan Lindboe få sjansen sin mot Island i morgen.

– Det ville vært utrolig gøy. Det er dette man trener for og det er det største man kan være med på som norsk landslagsspiller, sier 25-åringen i dagens Østlendingen.

Tidligere Elverum-spiller Magnus Gullerud er også med i troppen.

– Personlig blir det et stort øyeblikk. I tillegg å få spille i Danmark, som er nesten på hjemmebane, spisser det litt ekstra, sier Gullerud.

Dette blir hans første internasjonale mesterskap.

Norge møter Island, Spania og Ungarn i gruppespillet. På papiret tre mektige håndballnasjoner, men alle tre har flere sentrale spillere ute med skade.

– Det er positivt for vår del, men samtidig er det gode lag vi møter uansett, sier Gullerud, som er opptatt av å ta en kamp av gangen.

Alle tre gangene var det jevnt og alle tre gangene gikk Island seirende ut av duellen mellom de to nordiske landene. Innen herrehåndball er islendingene storebror.


 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken