Lindboe med i Hedins EM-tropp

André Lindboe er med i Hedins EM-tropp som skal møte Island i morgen.

André Lindboe er med i Hedins EM-tropp som skal møte Island i morgen. Foto:

Av og
Artikkelen er over 4 år gammel

EM-troppen til den første kampen mot Island i morgen ble lagt ut lørdag ettermiddag. Der er Elverum sin venstreving André Lindboe med.

DEL

Både Lindboe og Gullerud er tatt ut. Tidligere Elverum-spiller Christoffer Rambo er ute av troppen.

Det var lenge i tvil om Håvard Tvedten skulle bli klar etter skaden han pådro seg mot Frankrike, men Tvedten er med i troppen og klar for innsats.

For André Lindboe er det negativt, men landslagstrener Robert Hedin har valgt å ta med Lindboe selv om Tvedten er friskmeldt.

– Jeg har ikke peiling på hvordan situasjonen er eller hvordan det kommer til å bli. Jeg får bare vente å se, sier Lindboe, som innrømmer at det vil være en drøm som går i oppfyllelse om han entrer parketten mot Island søndag.

Selv om Tvedten skal være friskmeldt og klar for innsats kan Lindboe få sjansen sin mot Island i morgen.

– Det ville vært utrolig gøy. Det er dette man trener for og det er det største man kan være med på som norsk landslagsspiller, sier 25-åringen i dagens Østlendingen.

Tidligere Elverum-spiller Magnus Gullerud er også med i troppen.

– Personlig blir det et stort øyeblikk. I tillegg å få spille i Danmark, som er nesten på hjemmebane, spisser det litt ekstra, sier Gullerud.

Dette blir hans første internasjonale mesterskap.

Norge møter Island, Spania og Ungarn i gruppespillet. På papiret tre mektige håndballnasjoner, men alle tre har flere sentrale spillere ute med skade.

– Det er positivt for vår del, men samtidig er det gode lag vi møter uansett, sier Gullerud, som er opptatt av å ta en kamp av gangen.

Alle tre gangene var det jevnt og alle tre gangene gikk Island seirende ut av duellen mellom de to nordiske landene. Innen herrehåndball er islendingene storebror.


 

Artikkeltags