Innspurten i Postenligaen er i gang. Kveldens motstander for Elverum var Follo som kjemper om tredjeplassen med Runar og FyllingenBergen.

SE KAMPEN I BILDER!

Hør hva Christian Berge og Steffen Stegavik mener om Follo- og Haslum-kampen i videovinduet øverst i saken.

Spennende avslutning

Follo yppet seg lenge mot Elverum, men det ble for mye da hjemmelaget giret ned og satte opp tempoet mot slutten av kampen.

Runar spilte uavgjort mot ØIF Arendal, og Haslum vant borte mot BSK/NIF så det ser ut som om det blir en skikkelig seriefinale mot Haslum i Terningen Arena onsdag 20. mars, selv om Runar i teorien også kan vinne.

Berge tenker ikke på seriefinale

Haslum har snytt Elverum for seriemesterskapet de to siste årene. Elverum vet dette og Christian Berge vet dette, men vil ikke fokusere opp mot det enda.

– Vi spiller en grei kamp i kveld. Vi er tøffe bakover og må fortsette med det. Litt slurv offensivt så det må vi jobbe litt med framover.

På spørsmål om drømmefinalen i Terningen Arena den 20. mars svarer treneren avfeiende:

– Det fokuserer vi ikke på nå. Det er fortsatt kamper som skal spilles for Runar og Haslum. Vi skal ut i to bortekamper i EHF-cupen nå der vi møter sterk motstand og det ser jeg som positivt fordi vi kommer til å få med oss erfaring og sterkere spill inn i den siste kampen mot Haslum, sier Berge.

– Haslum har snytt dere for seriegull de siste årene og Erlend Mamelund er tilbake for å gjøre det enda en gang. Hvordan skal dere forberede dere mentalt til dette?

– Vi må bare fokusere på egen prestasjon i den kampen. Hver kamp utvikler seg forskjellig, og vi må forholde oss til det. Vi er også trygge hjemme i Terningen og jeg håper det blir stinn brakke her. Haslum er sterkere nå som de har Erlend Mamelund tilbake, men vi er også sterkere på mange felt, sier Berge.

Drømmefinale

Selv om Runar i teorien kan vinne så ser det ut som om det blir drømmefinale mot Haslum hjemme i Terningen Arena for Elverum.

Steffen Stegavik viste seg fra sin beste side i kveldens kamp og var overalt samtidig som han noterte seg for ti mål mot Follo. Morten Nergaard fortsetter å stenge buret bak, mens Kjetil Aanestad og resten av forsvaret bare blir bedre og bedre.

Om alt går som forventet blir det en håndballinteresserts våte drøm onsdag 20. mars da Elverum og Haslum braker sammen i Terningen Arena. Elverum er nære seriegullet med tanke på at Haslum må da vinne med seks mål eller mer. Men med Erlend Mamelund tilbake på laget er ingenting umulig.

Hør hva Christian Berge og Steffen Stegavik mener om Follo- og Haslum-kampen i videovinduet øverst i saken.

BILDER: Elverum – Follo i bilder