– Jeg er klar for å ta mer ansvar, helt klart. Det er naturlig også ettersom jeg har blitt litt eldre og fått mer rutine, sier Erik Toft til Østlendingen.

Elverum-gutten har allerede fem år bak seg i A-stallen, men sier han tror han får godt utbytte av å være i klubben i et par år til.

–  For det første trives jeg veldig godt her, og for det andre er dette en klubb med ambisjoner, som skal være med og kjempe om seriegull hvert år. Det er klart at det betyr mye for meg, sier Toft, som skal kombinere håndballen med studier de neste to årene.

–  Man blir ikke rik av å spille håndball, men jeg har fått en forbedret kontrakt, som jeg er fornøyd med, sier 20-åringen.

Han er også glad for signalene om at han skal satses på framover:

–   Det betyr mye for meg. Nå må jeg bare stå på videre, og vise at jeg er verdt tilliten jeg blir vist, konstaterer Erik Toft.

Elverum-trener Christian Berge er også glad for at venstrebacken blir med videre:

–  Toft er et av de største talentene i Norge, og det betyr mye for oss at han blir med i to år til. Han er helt klart tiltenkt en større rolle, først og fremst i form av mer spilletid. Han har hatt den utviklingen vi har ønsket, og det vises også gjennom at han har fått prøve seg på rekruttlandslaget, sier Berge.