Gå til sidens hovedinnhold

Viser sine danseferdigheter for Rosa Sløyfe

Artikkelen er over 8 år gammel

Elverums håndballgutter går nye veier for å gi Rosa Sløyfe-aksjonen oppmerksomhet. I disse dager lages det en egen musikkvideo, og i går var det guttas tur til å demonstrere sine moves på parketten.

Det er initiativtaker til Rosa Sløyfe-kampen, Kalle Björkman, som har kommet opp med ideen om en egen video.

Han tok kontakt med Eivind Høimyr, som er elev ved Elverum Folkehøgskole, som umiddelbart tente på ideen.

Han står for all filmingen i videoen, som slippes i forbindelse med Elverum Håndballs hjemmekamp mot ungarske Tatabanya-Grundfos i Terningen Arena søndag 21. oktober.

SE BILDER: Lager video for Rosa Sløyfe-aksjonen

Egne instruktører

I går kom instruktørene Mona Nyhagen og Tina Danielsen til Terningen Arena fra Actic Hamar for å lede gutta i dansen.

– Dette er en nasjonal dans for Rosa Sløyfe-aksjonen som har navnet «Pink Power Dance», forklarer Nyhagen, som ble imponert over håndballguttas danseevner.

– Jeg synes de klarte seg veldig bra med så lite trening, konstaterer hun.

Gutta stilte forøvrig i sine splitter nye rosa drakter, som skal brukes under Rosa Sløyfe-kampen mot ØIF Arendal i Hamar OL-Amfi.

– Viser at vi bryr oss

For Elverums håndballherrer er videoen imidlertid ikke bare show og moro:

– Dette viser at vi har lyst til å strekke oss litt lenger, og at vi bryr oss om formålet vi skal gi penger til utover det å gi dem en sjekk. For oss er dette en også måte å gi tilbake til sponsorene som legger penger i Rosa Sløyfe-kampen, samtidig som vi kan gi en veldig god sak oppmerksomheten den fortjener, sier Kalle Björkman, som så ut til å storkose seg under videoinnspillingen i går kveld.

– Det var en veldig kul greie å gjøre, og jeg tror resultatet blir veldig bra. Vi er ikke de eneste som skal være med i denne videoen, det kommer til å dukke opp flere profilerte personer fra lokalmiljøet, men hvem det er, får bli en overraskelse, sier svensken.

En video som viser håndballherrene på «dansegulvet» ligger nå ute på ostlendingen.no, og Björkmans mål er klart:

– Vi skal ha 6.000 publikummere til å danse denne dansen i Hamar OL-Amfi. Actic Hamar stiller med instruktører der også, og vi kommer til å dele ut 12.000 rosa hansker til tilskuerne. Det kommer til å bli kjempekult!

Kommentarer til denne saken