Elverum åpnet det som skulle bli et scoringsshow uten like med en dobbeltflyver i kampens første angrep, og derfra og ut ble det bare morsommere og morsommere å være hjemmesupporter, og desto like brutalt å være Runar-spiller.

Luka Mitrovic og Tamas Ivanscik fikk gjøre stort sett som de ville de første 20 minuttene av kampen, og én etter én byttet Michael Apelgren ut "førsterekka" med ungguttene.

Og de gjorde definitivt ikke bort seg da de fikk sjansen.

David Wattström, Jørgen Jansrud, Jonas Burud, Håkon Ekren og Vegard B. Øien bidro alle sterkt til at Elverum parkerte gjestene fra Sandefjord fullstendig, og vartet opp med strålende spill i begge ender av banen.

Det ble tidlig klart at det kun var et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli for Elverums del, og det hjalp lite at Runar-trener Johan Zanotti holdt på å rive av seg håret i frustrasjon på sidelinja.

Apelgren på sin side kunne koste på seg et bredt glis ved kampslutt, vel vitende om at hans menn nå står med sju strake seire, og at de viser seg som det sterkeste formlaget i eliteserien akkurat nå.


Elverum-RunarSandefjord 35-20 (20-10)
Terningen Arena
Tilskuere: 1454
Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard B. Øien, Kalle Björkman (3), Petter Øverby (1), David Wattström (4), Aleksander Børresen (2), Tamas Ivanscik (4), Lars Nordberg (1), Jørgen Jansrud (4), Nikolaj Mehl, André Lindboe (3), Jonas Burud (4), Håkon B. Ekren (3), Luka Mitrovic (5), Steffen Stegavik (1)
Dommer: Øyvind Togstad og Rune Kristiansen
Utvisninger: Ingen
Toppscorer RunarSandefjord: Linus Nilsson (6)