Møter erkerivalen i cupen

MØTER HASLUM: Håkon Bratvold Ekren og Elverum tapte cupfinalen mot Haslum i desember. Nå får de muligheten til revansje, i cupens kvartfinale.

MØTER HASLUM: Håkon Bratvold Ekren og Elverum tapte cupfinalen mot Haslum i desember. Nå får de muligheten til revansje, i cupens kvartfinale. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Elverum skal møte Haslum på bortebane i cupens kvartfinale. Det ble klart etter håndballforbundets trekning fredag formiddag.

DEL

Dermed får vi en reprise av fjorårets cupfinale allerede i kvartfinalen.

Elverum skal nemlig til Nadderud Arena. Der venter erkerival Haslum.

I fjorårets cupfinale vant Haslum 28-26 og sikret seg dermed kongepokalen, en pokal Elverum kun har vunnet èn gang, tilbake i 2009.

Skal hvittrøyene få oppleve en ny finalefest i Oslo Spektrum, må Haslum beseires 18. oktober.

– På papiret er nok Haslum borte den vanskeligste trekningen vi kunne fått, sammen med Drammen, sier Elverum-trener Michael Apelgren til Østlendingen.

Han mener Haslum alltid girer opp litt når Elverum står på motsatt banehalvdel og forventer at det samme kommer til å skje i cupkvartfinalen.

– Haslum er et lag og en klubb som synes det er motiverende å slå Elverum. De girer alltid opp noen hakk når de møter Elverum. Det trigger de litt ekstra, sier Apelgren som ikke mener det går andre veien i like stor grad.

– Vi har en del andre kamper å tenke på i tillegg. Vi har jo Skjern på hjemmebane, det er klart det er litt heftigere enn å møte Haslum. Vi har nok av heftige kamper gjennom høsten, sier Elverum-treneren.

Elverum tok seg til kvartfinalen etter 33-29-seier over Halden onsdag.

Dagen før tok Haslum seg enkelt av Charlottenlund fra 1. divisjon og vant 28-20 på hjemmebane.

I de andre kvartfinalene skal tar Bodø imot FyllingenBergen.

Bækkelaget gjester Kolstad i Trondheim Spektrum, mens Drammen fikk hjemmekamp mot Runar, som slo ut ØIF Arendal i 4. runde.

Artikkeltags