Elverums venstreback var en av lagets viktigste spillere, og også den som satte inn den avgjørende scoringen mot Kadetten Shaffhausen i den første gruppespillkampen i Champions League.

Se intervju med Luca i filmvinduet!

Nå må serberen høyst sannynlig  se hjemmekampen mot det danske storlaget Skjern fra tribuneplass kommende søndag.

– Vi får se. Jeg skal til røntgen torsdag, og så får jeg se hva legeteamet og treneren sier. Det er mange viktige kamper denne sesongen, så om jeg må stå over én for ikke å gamble med kroppen, gjør jeg det, sier Mitrovic selv.

LES OGSÅ:

Han var heftig bandasjert, men lykkelig for at det antakelig ikke er snakk om brudd.

– Jeg har følelse i foten, og klarer å bevege den. Men den er hoven, forteller serberen.

For Elverum-trener Michael Apelgren, er nok en skade det siste han trenger nå.

– Vi er allerede sterkt skadeplaget, så dette var kjedelig. Vi mangler allerede Erik Toft på venstrebacken, og nå er også antakeligvis Mitrovic ute. Men hva skal man gjøre? Vi må bare spille med det vi har, sier svensken, som kommer til å benytte seg  av spillere som Lars Nordberg, Steffen Stegavik og Håkon Ekren for å få løst floken på venstresiden.

– Kan det bli aktuelt å forsøke å hente inn en ny spiller om skadeproblematikken fortsetter?

– Om det er behov for det: ja. Om det er økonomi til det? Nei. Dessuten vil jeg bare hente spillere som kan gå inn og forsterke, og dem får man ikke tak i i september, sier Apelgren, som har mye å tenke på i løpet av bussturen hjem til Elverum i kveld.

Bildeserie

Halden - Elverum