Gå til sidens hovedinnhold

Mitrovic: - Lukket øynene og dunket til

Artikkelen er over 6 år gammel

Luka Mitrovic ble matchvinneren da han satte inn den avgjørende scoringen to sekunder før slutt. - Jeg lukket øynene og brukte all min kraft, sier serberen om seiersmålet.

Hadde det ikke vært for ørene, hadde smilet til Luka Mitrovic gått helt rundt like etter matchen. Ikke bare satte han inn seiersmålet, han fikk også revansj for sin innsats i kvalifiseringskampene i Bosnia for halvannen uke siden.

Elverum vant thriller i Sveits 

- Når jeg er god, er jeg god. Når jeg er dårlig, er jeg fryktelig, beskriver serberen, som ikke spilte sine beste kamper i kvalifiseringshelgen.

- For meg var dette en revansje. Jeg er en bedre håndballspiller enn jeg viste der, men samtidig er det viktig å understreke at vi har et veldig godt lag, som tillater at noen kan ha en dårlig dag eller to, sier Mitrovic, og legger til:

- I dag viser vi virkelig at vi ikke er i Champions League som turister. Vi vil ta poeng - og vi frykter ingen. Det beviste vi mot Kadetten Shaffhausen, og det har vi lyst til å vise i kampene som venter!

- Det blir vanskelig for dere å gå under radaren med slike resultater?

- Vi har definitivt sendt en melding til lagene der ute om at vi mener alvor, sier Mitrovic.

Om en drøy uke venter storlaget Skjern hjemme i Terningen Arena. Og Elverums hardskytende back tror definitivt Bjarte Myrhold & co. har fått øynene opp for motstanderen fra de norske skogene.

- De er kanskje ikke redde, men vi bør absolutt ha fått deres oppmerksomhet etter dette, gliser Mitrovic.

SE BILDENE FRA KAMPEN:

Bildeserie

Se bildene fra jubelkampen!

 

Kommentarer til denne saken