Hadde det ikke vært for ørene, hadde smilet til Luka Mitrovic gått helt rundt like etter matchen. Ikke bare satte han inn seiersmålet, han fikk også revansj for sin innsats i kvalifiseringskampene i Bosnia for halvannen uke siden.

Elverum vant thriller i Sveits 

- Når jeg er god, er jeg god. Når jeg er dårlig, er jeg fryktelig, beskriver serberen, som ikke spilte sine beste kamper i kvalifiseringshelgen.

- For meg var dette en revansje. Jeg er en bedre håndballspiller enn jeg viste der, men samtidig er det viktig å understreke at vi har et veldig godt lag, som tillater at noen kan ha en dårlig dag eller to, sier Mitrovic, og legger til:

- I dag viser vi virkelig at vi ikke er i Champions League som turister. Vi vil ta poeng - og vi frykter ingen. Det beviste vi mot Kadetten Shaffhausen, og det har vi lyst til å vise i kampene som venter!

- Det blir vanskelig for dere å gå under radaren med slike resultater?

- Vi har definitivt sendt en melding til lagene der ute om at vi mener alvor, sier Mitrovic.

Om en drøy uke venter storlaget Skjern hjemme i Terningen Arena. Og Elverums hardskytende back tror definitivt Bjarte Myrhold & co. har fått øynene opp for motstanderen fra de norske skogene.

- De er kanskje ikke redde, men vi bør absolutt ha fått deres oppmerksomhet etter dette, gliser Mitrovic.

SE BILDENE FRA KAMPEN:

Bildeserie

Se bildene fra jubelkampen!