(Nøtterøy – Elverum 24-23 (14-12))

Treg start

Kampen startet rolig for begge lag, men allerede etter 10 minutter så ledet Nøtterøy 4-1. Elverum var ikke det samme laget som på slutten av høstsesongen. Selvtilliten, viljen og gnisten var ikke der. Altfor mange baller ble mistet i angrep og avslutningene var ikke på høyde med det vi fra Elverum er vant med. Nøtterøy er kjent for å være et hardtarbeidende lag og det var ikke noe unntak av det i dag. Nøtterøy spilte som et lag, de utspilte Elverum sitt forsvar opptil flere ganger og i første omgang klarte aldri Elverum å ta igjen ledelsen. Til pause stod det 14-12 til Nøtterøy.

Andre omgang skulle bli en thriller. Elverum pustet Nøtterøy i nakken helt til det var igjen sju minutter av kampen. Da utlignet Elverum til 22-22 og hallen stod på hælene. Nesten fem minutter senere var stillingen 23-23 med ett minutt igjen av kampen. Det var da dramaet virkelig startet.

Thrilleravslutning

Nøtterøy ble tildelt straffekast med 39 sekunder igjen av kampen. I den samme situasjonen blir Steffen Stegavik utvist. Jonas Rennemo på Nøtterøy hadde vært sikker fra straffemerket i hele kampen og gjorde heller ingen feil når det gjaldt som mest. Med 24-23 til Nøtterøy fikk Elverum en sjanse til å utligne. Med 17 sekunder igjen av kampen fikk Elverum straffekast. Andre Lindboe som hadde bommet på straffekast før i kampen skulle ta det. Hreidar Gudmundsson i Nøtterøy-målet hadde stått en glimrende kamp og avsluttet det hele med å redde straffekastet til Lindboe. Kampen endte derfor 24-23 og Elverum går på sitt første tap i serien siden tapet mot Fyllingen 24.september.

Elverum må med det ta den lange bilturen hjem til Elverum og revurdere denne kampen. Altfor mange personlige feil, både i angrep og forsvar gjør at Nøtterøy gikk seirende ut av dette oppgjøret. Elverum får ikke lang tid på seg til å rette opp sine feil da det er ny ligakamp allerede på onsdag i Terningen Arena mot Drammen.