Håndballforbundet godtok sykdomsunnskyldning til Bækkelaget - kampen spilles i mars

TAPTE KOSTNADER: Både publikum og spillere var klare for kamp mot Bækkelaget, Så kom mailbekreftelsen på at kampen var avlyst. Det kan koste Elverum Håndball dyrt.Foto: Anita Høiby Gotehus

TAPTE KOSTNADER: Både publikum og spillere var klare for kamp mot Bækkelaget, Så kom mailbekreftelsen på at kampen var avlyst. Det kan koste Elverum Håndball dyrt.Foto: Anita Høiby Gotehus

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norges Håndballforbund godtok Bækkelagets sykdomsunnskylding, som førte til at seriekampen mot Elverum ble haste-avlyst, og flyttet kampen til mars.

DEL

Lørdagens seriekamp i Elverum måtte avlyses som følge av at Bækkelaget hadde sykdom og skader på et stort antall spillere. Først lørdag morgen, noen timer før kampstart, ble den endelige beskjeden tatt.

Fredag godkjente Håndballforbundet Bækkelagets dokumentasjon på sykdomsfraværet som førte til avlysningen, og satte opp kampen på nytt i mars.

– Vi har sett på det dokumenterte sykdomsfraværet på de fem spillerne opp mot regelverket, og godkjent det og satt opp kampen på nytt, sier organisasjonssjef i Håndballforbundet, Stig Quille, til NTB.

Nærmere 2000 tilskuere var ventet til kampen, og Elverum hadde tatt ekstra grep for å skape ramme rundt arrangementet. Som følge av den plutselige avlysningen står toppklubben derfor igjen med et betydelig økonomisk tap. Markedssjef i Elverum Håndball, Kalle Björkman, beregnet at det vil dreie seg om 100.000 kroner.

Spørsmålet om Elverum kan få erstattet tapet eller deler av det er ikke avgjort.

– Vi har mottatt en forespørsel fra klubben, men vi trenger mer tid på å avgjøre det, sier Quille.

Kampen mellom Elverum og Bækkelaget skulle spilles lørdag 16. desember klokken 18.00. Ny dato er søndag 4. mars. Kampen skal spilles på samme tidspunkt.

Som en konsekvens av den omberammingen er Bækkelagets oppsatte hjemmekamp mot Fyllingen flyttet fra søndag 4. mars til onsdag 28. februar.

Artikkeltags