Gå til sidens hovedinnhold

Tar over styringen

Artikkelen er over 10 år gammel

I går ble det endelig klart at Kjell Kulvedrøstens arvtaker som styreleder i Elverum Håndball Herrer blir Tonje Nohr Smestad (38). – Det kom litt brått på, men jeg gleder meg til å bidra, sier «nysjefen».

Tonje Nohr Smestad jobber til daglig som leder for teknologigruppa hos Nycomed Elverum. Hun har også bred styreerfaring blant annet fra boligsameier, Adopsjonsforum, Caps Technology og Shape Massage.
Hun ble forespurt av valgkomiteen om hun kunne tenke seg styreledervervet i Elverum Håndball denne uka, og svarte ja bare timer før årsmøtet ble avholdt i går kveld.

– Samarbeidsprosjekt

– Hovedgrunnen til at jeg sa ja til dette, er at jeg synes det er morsomt å kunne bidra. Jeg har alltid vært håndballinteressert, og jeg synes det er viktig at Elverum Håndball klarer seg. Ikke bare på banen, men også når det gjelder det utenomsportslige, sier Nohr Smestad.
Og hun får umiddelbart litt å henge fingrene i. Elverum Håndball presenterte i går et underskudd på 474.373 kroner. Målet er å snu dette til et overskudd på 466.000 kroner i 2011.
Nohr Smestad regner imidlertid med en overlappingsperiode med nylig avgått leder, Kjell Kulvedrøsten.
Hun vil også benytte seg av at Elverum Håndball har ansatt Martin Gudbrandsgård som daglig leder.
– Det var noen av vilkårene for at jeg takket ja til vervet. Klubben har allerede en daglig leder som driver klubben godt. Dette blir uten tvil et samarbeidsprosjekt, sier 38-åringen.

– Vil tilføre mye nytt

Elverum Håndball Herrers nye styreleder er også opptatt av at klubben skal drives nøkternt i tiden som kommer.
Nohr Smestad har for øvrig selv vært aktiv håndballspiller for Kongsvinger, og hun er også datter av tidligere storspiller for Elverum og landslagsleder Thor Nohr.
Hun beskriver seg selv som en positiv og utadvendt person som liker å ha noe å gjøre.
Kjell Kulvedrøsten er også glad for at arvtakeren har takket ja til vervet:
– Jeg tror dette blir veldig bra. Tonje Nohr Smestad er en kompetent person som helt sikkert kan tilføre håndballen nye nytt!

Kommentarer til denne saken