Anders (39) hylles for dette innlegget på Facebook

– Jeg føler jeg bare gjorde min plikt som sjåfør, sier Møystad til Østlendingen. (Foto: Privat/skjermdump)

– Jeg føler jeg bare gjorde min plikt som sjåfør, sier Møystad til Østlendingen. (Foto: Privat/skjermdump)

Artikkelen er over 1 år gammel

Da Anders Møystad i Elverum var så uheldig og kjøre på en katt fredag kveld, var han ikke sen med å legge ut en melding på Facebook-gruppen «Du vet du er fra Elverum når ...».

DEL

«Hei, jeg beklager å si at jeg hadde et uhell på solørveien mellom Elvis og skogmuseet og kjørte på en katt. Denne katten er korthåret svart og hvit og kom løpende over veien omtrent nedenfor stallen. Jeg gikk å lette for å finne den, men fant den heller ikke, og jeg hørte ikke noen lyder. Jeg gikk fra der jeg stoppet til et stykke før der det skjedde for å være sikker på at jeg har lett på et stort nok område. Jeg tok kontakt med politiet for å rådføre meg og loggføre hendelsen. Beklager virkelig det som er skjedd, håper denne meldingen når fram til eier så de får beskjed om hva som er skjedd».

Innlegget er i skrivende stund delt og kommentert over 30 ganger, og i mange av kommentarene hylles elverumsingen for måten han har håndtert og tatt ansvar for situasjonen han havnet i.

«Står respekt av at du faktisk skriver det her og legger det fram. Veldig mange som hadde gitt blanke f***!»

«Uhell skjer, det høres ut som en kjip opplevelse. Supert at du deler og er et eksempel til etterfølgelse»

«Det slik det skal gjøres! Beklager selvfølgelig uhellet her, men måten det tas ansvar på er til etterfølgelse!», er bare noen av kommentarene som har kommet inn under Møystads innlegg.

Møystad sier at det å kjøre på et husdyr har vært det han har fryktet mest siden han begynte å kjøre bil, men når uhellet først var ute, var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre etterpå.

– Jeg føler jeg bare gjorde min plikt som sjåfør, sier Møystad til Østlendingen.

Kattens eier har enn så lenge ikke meldt seg, men responsen rundt innlegget har vært stor, så kanskje vedkommende dukker opp etter hvert.

OPPDATERING SØNDAG KVELD: Det som sannsynligvis er eieren av katten har nå tatt kontakt med Møystad. Vedkommende kunne fortelle at katten tilsynelatende har det bra og er kommet hjem. Den er litt forslått, litt sår i hodet og vil ikke stå på det ene benet, og blir derfor tatt med til dyrlege for sjekk mandag.

Artikkeltags