Krogsæter slutter i Elverum Fotball

SLUTTER: Per Steinar Krogsæter slutter som daglig leder i Elverum Fotball.

SLUTTER: Per Steinar Krogsæter slutter som daglig leder i Elverum Fotball. Foto:

Per Steinar Krogsæter slutter i sin stilling som daglig leder i Elverum Fotball. Han går videre til Norsk Tipping, der han har fått jobb som HR-leder.

DEL

– Det var en tøff avgjørelse, og det blir sårt og leit ikke å jobbe fulltid for Elverum Fotball, sier Krogsæter i en pressemelding, og utdyper:

Jeg har utviklet meg enormt i klubben, som har vært en flott arbeidsplass. Da jeg startet i jobben i mars 2014, ga jeg meg selv fem år. Det har vært fem veldig morsomme og lærerrike år, hvor jeg har fått utfordret meg selv på veldig mange områder. Samtidig har det vært altoppslukende og krevende, noe som gjør at jeg føler meg klar for nye utfordringer, nå som jeg fikk den muligheten. Jeg er utrolig stolt over måten klubben har utviklet seg på disse fem årene. Jeg har blitt kjent med så utrolig mange positive og flinke folk, som har åpnet øynene mine for den innsatsen som skal til for å drive en aktivitet som fotball. Det kommer jeg til å savne, sier Krogsæter, som selv om han slutter som daglig leder ikke blir borte fra Elverum Fotball. Han har blant annet stilt seg til disposisjon for å lede Elverumsturneringen, klubbens viktigste arrangement i 2019.

– Jeg kommer fortsatt til å bruke mye tid på Elverum Fotball, og er klar til å gjøre en jobb som frivillig. Jeg elsker Elverum Fotball og folka her, sier han.

Styreleder Stine Skrutvold Skjæret er lei seg for at Krogsæter slutter, og er takknemlig for den enorme innsatsen han har lagt ned i klubben.

– Per Steinar ER Elverum Fotball for veldig mange. Han har en utrolig positiv innstilling og væremåte, og har en veldig stor del av æren for den utviklingen klubben har vært gjennom, og det svært gode omdømmet vi har i fotball- og idrettsmiljøet regionalt og nasjonalt, sier Skjæret.

– Vi kommer til å savne ham veldig, og ønsker han lykke til i ny jobb. Også er vi veldig glade for at han fortsatt skal være en del av klubben, sier hun, og er optimistisk for klubbens framtid:

– Når en dør lukkes, åpnes en annen. Per Steinar har lagt et solid fundament som en ny daglig leder kan bygge videre på, sammen med våre dyktige ansatte og frivillige i klubben. Det blir en spennende prosess å finne hans arvtaker, sier Skrutvold Skjæret i pressemeldingen.

Østlendingen kommer tilbake med mer!

Artikkeltags