Enda større og bedre "Johan Elsmo Festival"

Bente Sjøvik Roen og Bjørn Inge Elsmo Dahl gleder seg masse til årets Johan Elsmo Festival. – Det er en utrolig god atmosfære rundt festivalen, sier Elsmo Dahl. – Jeg har aldri opplevd en så positiv og god stemning som det var her i fjor, sier Sjøvik Roen.

Bente Sjøvik Roen og Bjørn Inge Elsmo Dahl gleder seg masse til årets Johan Elsmo Festival. – Det er en utrolig god atmosfære rundt festivalen, sier Elsmo Dahl. – Jeg har aldri opplevd en så positiv og god stemning som det var her i fjor, sier Sjøvik Roen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Bjørn Inge Elsmo og Bente Sjøvik Roen arrangerer Johan Elsmo Festivalen i samarbeid med Joker Event. Åtte band er allerede klare.

DEL

I fjor arrangerte Bjørn Inge Elsmo Dahl festival på gården sin i Jømna. Den ble døpt Johan Elsmo Festivalen etter hans oldefar.

Det var da et privat arrangement med påmelding, og det førte til over 130 betalende gjester. Siden fjorårets suksess har Elsmo Dahl fått mye skryt og flere forespørsler om arrangementet vil blir en årlig happening.

Det blir det, og med Bente Sjøvik Roen ved sin side arrangeres festivalen 4. august.

I kontakt med politiet

– Årets festival blir større enn i fjor, så vi har vært i kontakt med politiet for å gjøre dette på en ryddig og ordentlig måte, sier Sjøvik Roen og Elsmo Dahl.
Etter råd fra politiet har de nå søkt til Elverum kommune om å få holde et offentlig arrangement.

Sjøvik Roen og Elsmo Dahl samarbeider også med Joker Event som vil være årets arrangører. Gjennom dem vil det være skjenkebevilling og ordensvakter.

Masse bra musikk

Festivalen er en ren musikkfestival og mange elverumsband får vist seg fram. Det starter tidlig på ettermiddagen slik at man får sett alle åtte bandene.

Blant annet vil elverumsbandene Rosie, Begravelsesbyrået, Karma District og Elsmo Dahls eget band Clay Allison spille.

Sjøvik Roen er også med i dette bandet. Det er også to Oslo-band som skal opptre. Alle bandene stiller opp gratis.

– Det er et utrolig bra musikkmiljø i Elverum, så det er flott at noen av de får vist seg fram her på Jømna, sier Sjøvik Roen.

Dugnadsånd

– Det er bra dugnadsånd, selv i 2012, sier Elsmo Dahl.

Han forklarer at dette ikke hadde vært mulig uten gode venner, naboer og andre frivillige som stiller opp. Han oppfordrer også alle som vil stille med mat eller noe sosialt hyggelig må melde ifra!

Til en god sak

I fjor gikk overskuddet fra festivalen til Evas Støttesenter. De mottok da 5.000 kroner. I år ønsker de å gi et eventuelt overskuddet til Ungdommens hus ved klubbleder Morten Wærhaug.

– Jeg håper på å doble besøkende til 300–400 stykker, det er jo god plass til det, sier Elsmo Dahl.

– Vi er avhengig av at folk kommer, sier Sjøvik Roen.

Hvis folk møter opp til denne flotte festivalen, vil Elverums ungdommer nyte godt av det.

Artikkeltags