– Vi gjennomfører showet

Hot Wheel Brothers turnèledelse forholder seg til leieavtalen de har inngått med Elverum fotball. Natt til torsdag begynte de å rigge opp utstyret til sitt stuntshow på grusbanen ved Rolvshallen.

Hot Wheel Brothers turnèledelse forholder seg til leieavtalen de har inngått med Elverum fotball. Natt til torsdag begynte de å rigge opp utstyret til sitt stuntshow på grusbanen ved Rolvshallen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stunt-showet Hot Wheel Brothers kommer til grusbanen ved Rolvshallen. Men tillatelse, som de trodde de hadde, har de ikke. Men turnéledelsen truer med erstatningkrav dersom de blir nektet å gjennomføre showet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Stunt-showet som inneholder bilkrasj og andre stunt er på turné i Hedmark for tiden. Det har flere ganger tidligere vært på grusbanen ved Rolvshallen med sitt show.

Det har forholdt  seg til, og fått leieavtaler med Elverum Fotball. Denne gangen trodde showet at alt var i orden som vanlig.

Men onsdag kom det brev fra Elverum kommune hvor søknaden avslås. "Grunneier er Elverum komme. Leieavtale: "med grunneier Elverum Fotball, noe som kan bekreftes ved henvendelse til NN på telefon;" er ugyldig. 

Det slår Ole Petter Hoem, virksomhetsleder i veg, park og anlegg i Elverum kommune fast.

Og han fortsetter:

– Måten dette er gjennomført på tidligere, har resultert i påpakninger til arrangøren som ikke er etterkommet, skriver Hoem i brevet.

Han anbefaler for framtida at slike arrangement heller bør være på motorsportanlegget på Starmoen.

Elverum fotball, politiet og vegvesenet har fått kopi av brevet.

Men Harald Sydow Ingebrigtsen som tilrettelegger turneen i Norge, stiller seg helt uforstående til avslaget. Onsdag kveld, dagen før showet, hadde han ikke hørt noe om dette.

Showet var på Trysil og gjorde seg klare til reise til Elverum rett etter at showet var ferdig. Og de har tenkt å gjennomføre showet på grusbanen ved Rolvshallen.

– Det er jo ikke første gang vi er i Elverum. Vi har alltid forholdt oss til Elverum Fotball, og det har aldri vært noen problemer. Vi har alltid fått tillatelse. Det som skjer her må være et internt forhold mellom Elverum Fotball og Elverum kommune. Dette er ukjent for meg. Vi har gjort alt formelt riktig. Vi har avtale på plass og alt er betalt, sier Ingebrigtsen til Østlendingen. 

– Hva gjør dere nå?

– Vi har en avtale og vi gjennomfører showet. Blir vi stoppet så kan noen bli ikrevd en klekkelig erstatningsum.

Artikkeltags