Norges fremste illusjonist kommer til Elverum i helga

ELVERUM-KLAR: Alexx Alexxander har forbløffet mange opp gjennom årene. Søndag er han på plass i Elverum.

ELVERUM-KLAR: Alexx Alexxander har forbløffet mange opp gjennom årene. Søndag er han på plass i Elverum. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende søndag blir en kveld i magiens tegn når illusjonisten Alexx Alexxander kommer til Kulturhuset.

DEL

Da går nemlig startskuddet for forestillingen The Illusions of Alexx Alexxander, som er den største, magiske turneen i Skandinavia noensinne.

– Det blir definitivt en helaften i magiens tegn, hvor han vil demonstrere hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister. Det blir humor, mystikk og spektakulære illusjoner, og Alexx røper at kanskje han til og med kommer til å få en Østfolding til å forsvinne i løse luften denne kvelden! opplyser Alexx Alexxanders Event & Tourmanager Gunborg B. Isaksen til Østlendingen.

Ifølge Isaksen er showet beregnet for alle, og ved hjelp av store skjermer vil publikum kunne følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

32-åringen fra Tønsberg begynte å trylle da han bare var fem år gammel, og har underholdt med betalte forestillinger siden han var ti. I 1997 vant Alexxander en landsomfattende tryllekonkurranse, og i 1999 tok han sølv i Nordisk mesterskap i scenemagi.

Siden den gang har han opptrådt på en rekke turneer og i flere TV-programmer, både som klovn og tryllekunstner.

Han ble imidlertid for alvor kjent for det norske folk da han deltok i TV 2s storsatsing Norske Talenter i 2010, der han blant annet viste et spektakulært utbryternummer og gikk helt til finalen.

Seks år senere ble Tønsberg-gutten også tildelt den prestisjefylte prisen The Merlin Award – magiens egen Oscar-pris. En pris som plasserte ham i verdenstoppen som illusjonist, sammen med store navn som David Copperfield og Siegfrid and Roy.

Artikkeltags