– Dette blir en ordentlig feelgood-kveld!

DR. BOMBAY: Er en av flere 90-tallshelter som tar turen til Elverumshallen i mars. (Foto: Heiko Junge, NTB)

DR. BOMBAY: Er en av flere 90-tallshelter som tar turen til Elverumshallen i mars. (Foto: Heiko Junge, NTB)

På med dongerivesten, naglebeltet og platåskoa; under Grundsetmartn blir det nemlig 90-tallsfest i Elverumshallen!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Mange unge (eller gamle for så vidt) hørte helt sikkert «Calcutta», «Vill ha dig», eller «Superhero» på en god, gammel Discman på 90-tallet.

Nå kommer imidlertid muligheten til å oppleve disse kremhitene live. Under årets Grundsetmartn kommer nemlig både Dr. Bombay, Infinity, Da Buzz, Drömhus og Daze for å skape godstemning.

– I flere år har det vært et slags country/rock-preg over konsertene under martn, men når vi fikk muligheten til å ta inn dette her var vi ikke i tvil. Nå treffer vi en litt annen nerve enn vi har gjort tidligere, og dette blir en ordentlig feelgood-kveld med både farger, lysshow og ikke minst 90-tallshits på rekke og rad, sier daglig leder i Joker Event, Kjell Roger Halberg.

Drømmer om fullt hus

Det hele er i utgangspunktet et samarbeidsarrangement mellom Grundsetmartn og Joker Event, men også med Nord-Europas største 90-tallsshow «We Love the 90's».

Et show som har blitt avholdt over hele Skandinavia siden 2011, og gått sin seiersgang både ute i Europa og ikke minst innenlands.

90-tallsshowet som nå satses på i Elverum ble avholdt med stor suksess i blant annet Kongsvinger tidligere i vinter.

– Og på alle de mindre stedene hvor arrangementet har gått av stabelen, har det vært utsolgt, så det er med andre ord ingen grunn til at ikke det samme skal skje i Elverum, sier Halberg.

Han drømmer naturlig nok om fullt hus i Elverumshallen i mars.

– Ut ifra nettverket mitt og de andre jeg har snakket med så langt, så virker dette som noe folk ser fram til. Det er så mange i alle aldre som har et forhold til denne musikken, så dette tror jeg blir helt topp. 1.400 mennesker i hallen er ingen umulighet og hadde uten tvil vært utrolig tøft! sier han.

Kjente låter

Et 90-tallets kanskje aller største og mest populære band, Aqua, ble for øvrig i dyreste laget å få booket til arrangementet, men Halberg synes publikum som tar turen får oppleve en fet pakke med artister likevel.

– Hvis man går inn på Spotify og søker på hitene disse artistene hadde på 90-tallet, er det nok mange som husker samtlige veldig godt, sier han med et smil.

Og dersom du har glemt noen av kremlåtene fra artistene som kommer til Elverum, har vi har laget en liten spilleliste til deg på Spotify!

Artikkeltags