Har du en sykkel å låne bort?

BEHOV: Ungdomssymfonikerne trenger sykler for å komme seg fra Folkehøgskolen til Terningen Arena flere ganger om dagen. Kan du låne dem én?

BEHOV: Ungdomssymfonikerne trenger sykler for å komme seg fra Folkehøgskolen til Terningen Arena flere ganger om dagen. Kan du låne dem én? Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Per Spellemann bytta bort kua, og fikk fela igjen. Nå kan du låne bort sykkelen din til en felespillende musiker, og få Festspillbilletter igjen.

DEL

Årets musikere i Ungdomssymfonikerne ankommer Elverum lørdag 29. juli. Med bosted ved Elverum Folkehøgskole og daglige øvinger og konserter i Terningen Arena, sier det seg sjøl at det er kjærkomment å kunne sykle.

– Har du en sykkel å låne bort til midt i august? Da ville vi være veldig takknemlige, smiler Tove Erikstad, produsent for Ungdomssymfonikerne. Hun står på nå for å få tak i rundt 80 sykler til de unge musikerne.

Får billetter

Og de gavmilde utlånerne skal ikke stå igjen tomhendte.

– Som takk for lånet får du to billetter til en valgfri konsert med Ungdomssymfonikerne pr sykkel som vi får låne, sier hun.

Syklene kan leveres på Elverum Folkehøgskole onsdag 26. og fredag 28. juli på ettermiddagen/tidlig kveld.

Blir merket

Skolen har en egen person som sørger for sikkert mottak og merking av sykler, og ordner også opp med henting av sykler etter at Festspillene er over, 15.-17. august. Syklene må være i brukbar stand. 

Artikkeltags