Magisk helg, med unntak av lørdagskvelden

GOD HELG: Arrangementsansvarlig Tore Hagen er godt fornøyd med Elverumsdagene 2017.

GOD HELG: Arrangementsansvarlig Tore Hagen er godt fornøyd med Elverumsdagene 2017. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Elverumsdagene ble en kjempesuksess, fastslår arrangementsansvarlig Tore Hagen.

DEL

– Vi har vært kjempeheldige med været, og fredag var magisk. Så begynte det riktig nok å regne da bodene stengte lørdag, men det får vi ikke gjort noe med, sier Tore Hagen i THEvent AS.

Han anslår at Elverumsdagene har hatt i overkant av 40.000 besøkende i år, og har sett mange blide og handlelystne i sentrum disse dagene. De aller fleste utstillerne gir uttrykk for at de er fornøyde med salget, og flere har satt nye omsetningsrekorder.

– Det er kjempegøy. Det er viktig at folk ikke bare går gjennom gata, men at de handler litt også. Det gjør at utstillerne får lyst til å komme tilbake, poengterer Hagen.

Fredag kveld var det åpenbare høydepunktet, både hva vær og underholdning angår. Konserten lørdag kveld, på samme sted, ble derimot sterkt preget av det kraftige regnet.

– Det er klart at besøket ble dårligere. Vi driver tross alt utendørs. Men vi kastet oss rundt og fikk telt opp på Rådhusplassen, slik at man kunne være under tak. Det er vanskelig å anslå, men det var kanskje 400–500 til stede. Det synes jeg var bra i møkkaværet, sier Tore Hagen.

Daglig leder Arne Grønnesby i Thomas Tivoli har foreløpig ingen tall klare, og oppsummerer helga slik:

– Det er sensommer, med deilig vær og behagelige folk. Det har vært godt besøk!

Artikkeltags