Sammen med Låte, som går for Strandbygda il i Elverum, får Hanna Midtsundstad fra Våler hospitere på kvinnelandslaget.

Hospitere vil si at en utøver får muligheten til å trene og delta på arrangementer med landslaget, for å få flere utfordringer og mestring på høyere nivå.

Fra før er det et solid trekløver fra Nord-Østerdal på laget med:

  • Gyda Westvold Hansen (Nansen)
  • Mari Leinan Lund (Tolga)
  • Marte Leinan Lund (Tolga)

– Vi ser at det gror godt i Kombinert-Norge med mange utøvere som viste seg fram på øverste nivå sist sesong. Derfor har vi bestemt oss for å utvide kombinertlandslaget foran 2023/24-sesongen, sier sportssjef Ivar Stuan i en pressemelding.

Låte fikk sin verdenscup-debut i Holmenkollen i mars.

– Alt har gått over all forventning. Tenk å få gå verdenscup i selveste Holmenkollen. Det var stemning og heiarop gjennom hele løypa. Og så syns jeg at jeg fikk det til i sporet. Noen tok meg igjen, mens jeg tok igjen andre. Til slutt fikk jeg spurtet meg først i en liten klynge sa Ingrid til Østlendingen.

Hun tok med det 20 verdenscuppoeng - bare 15 år gammel. Nå skal hun hospitere på kvinnelandslaget i kombinert.

På herresiden går det fra fem til ni utøvere. Kasper Moen Flatla, Einar Lurås Oftebro, Andreas Skoglund og Simen Tiller blir alle en del av landslaget.

– Spesielt på herresiden ser vi at mange biter godt fra seg internasjonalt. Vi går inn i en sesong uten mesterskap, og det gjør det litt lettere å satse bredt, forklarer Stuan.