En feil på stemmebåndet gjorde at Sunniva måtte ta seg en pause - nå gir hun ut CD med Trygve

SUKSESS: Sunniva Græsmo og Trygve Lillemo har lansert sin første felles-CD.

SUKSESS: Sunniva Græsmo og Trygve Lillemo har lansert sin første felles-CD. Foto:

Av

Rundt 70 publikummere koste seg i parken ved Sønsterud gård da Sunniva Græsmo og Trygve Lillemo lanserte sin nye CD. Sammen har de hatt suksess med en rekke opptredener før koronatiden, samt ikke minst på sosiale medier.

DEL

Samarbeidet mellom de to Åsnes-sokningene startet også via sosiale medier.

De hadde gjensidig beundring for hverandres opptredener og låter. Dermed innledet de et samarbeid som nå altså har resultert i deres første CD. Den er på fem låter i countrystil.

En av låtene er på norsk, de fire øvrige på engelsk. En er skrevet av Sunniva Græsmo selv, mens Arne Meldahl er en annen lokal musiker som har skrevet musikken.

Konserten i Sønsterud-parken var variert med alt fra ballader til mer raske låter på norsk og engelsk. Rundt 70 personer var samlet i parken en fin sommerkveld. For dem som ikke hadde opplevd Sunniva og Trygve og deres musikalske kvaliteter før, ble det en ekstra fin opplevelse.

KOSTE SEG: Rundt 70 publikummere koste seg i parken ved Sønsterud gård. Her er noen av dem, fra venstre Rigmor Solvang, Laila Kilen, Reidun Matsson,, Monica Myrvabg, Andre Rudningen,  Audhild Myrvang,  Rolf solvang, Egil Husom, May Mobråten og  Arnt Erik Skjørstad.

KOSTE SEG: Rundt 70 publikummere koste seg i parken ved Sønsterud gård. Her er noen av dem, fra venstre Rigmor Solvang, Laila Kilen, Reidun Matsson,, Monica Myrvabg, Andre Rudningen, Audhild Myrvang, Rolf solvang, Egil Husom, May Mobråten og Arnt Erik Skjørstad. Foto:

Begge har sunget hver for seg tidligere. Sunniva er ingen nykommer. Hun gjorde seg bemerket i mange konkurranser på 1990-tallet, blant annet i Stjerner i sikte.

Hun hadde mange oppdrag før en feil på stemmebåndene gjorde at hun måtte ta en pause. Etter en vellykket operasjon og iherdig opptrening igjen, sang hun i et bryllup, og siden har det bare utviklet seg videre.

Sunniva er fra Bjerkesmoen i Hof og bor sammen med samboer Marius Rostad Skymoen og to døtre i Gjesåsen.

Trygve Lillemo er fra Knappum i Åsnes og er nå bosatt i Randaberg utenfor Stavanger. Sammen med Sunniva sang han inn «Engler i snøen». Den gikk så det suste på Facebook og har til nå over 200.000 visninger.

De hadde opptreden på Flisa i fjor. Det ble også en suksess. Flere var på gang, men koronaen satte en stopper for flere planlagte konserter. Nå jobber de med en ny CD med selvskrevne låter. Country er musikkstilen de liker best. Men de tolker også både gamle slagere og litt nyere musikk, forteller de.

Artikkeltags